adamov zoran
Član
koliko bi dobio za prednju vucu rucno ukljucivanje nove gume imt 577 84g ima hidro volan popreko kon tanj nov jo nije radio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta je ocekivao za 7 god.? To tek tad pocinje da radja. Znaci pre 10. godine ne ocekivati nista , ali slazem se da nema neke zarade.Ma nije to ni za koga!!!
Moj drugar posadio prije 7 godina, oko 30 ari. Sve obradio po PS, svakih mesec dana frezirao sa 506(rasturila ga), nigde travke, svaka liskica opala izneta, sve dao što je trebalo, i prošle godine povadio..
Nije okoristio ni 100€..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A kako si do sad obradjivao taj hektar maline ? Koji ti je razmak ?Mogao bih da se snadjem za pare i da uzmem ali nije to to, ne znam jos.
Ne bi otisao ceo rod ali dobra trecina roda bi otisla za nov traktor a opet ne daje mi se toliki novac u sada nesigurno vreme gde se sve menja preko noci.
Gledam bas malog Farmtrac 26 izgleda solidan traktorcic, cini mi se da ima i od 30ks. Sa kabinom je 10790€, bez kabine 8770€…
Kod mene bi radio sa tarupom, bocnom frezom, i moravom prskalicom od 350l prepravljene grane da stoje vertikalno.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Nemam vremena, a da pravim džunglu od 1ha na asvaltu ne ideSvi sade otimaju se a Luka vadi. Bas nemas smisla za biznis
Nebitno Deks kolko god da su jer im je kvalitet 0. Ima jedan ovde standardan DV i odma je poceo da kida poluosovine i onda mu je jedan ovde lokalni majstor prepravljao i to je vec bilo bolje. Medjutim opet je i to skoro skrcao.Tako je Krematore, to je mozda i jedina mana tog traktora.
Ne znam koliko mogu biti nove poluosovine za njega.
250e je komad za Mostarsku Rakovicinu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kod mene u kraju ferdza radi posao za voce samo tako. Ako slucajno ima kap po kap negde onda se zatravi i tu ljudi kose sa onim pravljenim kosacicama 1.60m. Kabinu niko ziv nema, kupe ona odela za prskanje. Ti posto koliko sam citao imas obicnu prskalicu sa granama sa strane, manje ce ti prasiti od automizera koji tuce 3,4 metra u krug tako da kosmonaut odelo vrsi posao Ne zmam jedino ako planiras neki tiler ili setvospremac da vozis kroz te redove od 2.2m kako je kad malina uhvati sklop ali ako zatravis trebalo bi da si ok. Ja bi tu trojku ojacao na 45ks eventualno i da grmis, pa kad ti sve bude u kondiciji i punom rodu lako ces neko traktorce da pazaris.@cika_laza
Do prosle godine sam u berbi imao 40 ari, rucno ledjom prskalicom prskao, freziranje malim Goldonijem od 8ks, kosenje trimerom.
40 ari mi je razmak na 2.2m a 60ari na 2.8m.
Ove godine imam hektar da berem i vrlo verovatno da cu na jesen prosiriti za jos 0.5ha i da sve to radim rucno nije bas izvodljivo.
A nije mi resenje da sirim redove ma 3 i vise metra kako bih ulazio standardnim fergusonom, nemam previse prostora u ovoj njivi gde imam vodu za zalivanje...
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Pa ako drugi motor ima papire onda je lako...А како га регистровати са другим мотором?