IMT

Koliko vidim da truba nije secena na sredini nego na kraju, e sad dal je tako i poluosovinu ne znam, nisam ga pitao...
Mada ovako sa slika izgleda skroz korektno uradjeno.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

ovaj je tvornički sužen na 123cm.....ali nije 5000€ nego 12000€....i nije 39ks,nego 80......e sada, što kome više paše.....

prije 2-3g original sužene trube, oko 800km od mene u jednom smjeru, ko nove, za 500€ bile, a nije htio slati poštom.....

Kod nas to suzavanje radi lokalni strugar, ne pitah ga koliko uzima za taj posao.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne, bez kabine je 1500€, navodio mi je koja stavka koliko kosta ali sam zaboravio tako pojedinacno.

@ivanz

Jeste ovo odlican traktor ali jednostavno nisam dosegao taj nivo da mogu da priustim sebi ovaj traktor i njegovo odrzavanje za sadasnjih hektar maline.
Voleo bih da mogu ovako nesto da vozim, radim i uzivam ali iskreno receno to je skupo za mene, pa zato trazim jeftiniju varijantu i laksu za odrzavanje ( jeftiniju )...

Bio sam kod njega kad je radio jedan.
Ne znam na koliko ga suzavao, sediste je bilo knap izmedju blatobrana, poluokrugli blatobrani.
Raspitacu se.
Sa 1h uzeo si dobre novce za 2021 sezonu, otvori se za jedan nov

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne, bez kabine je 1500€, navodio mi je koja stavka koliko kosta ali sam zaboravio tako pojedinacno.

@ivanz

Jeste ovo odlican traktor ali jednostavno nisam dosegao taj nivo da mogu da priustim sebi ovaj traktor i njegovo odrzavanje za sadasnjih hektar maline.
Voleo bih da mogu ovako nesto da vozim, radim i uzivam ali iskreno receno to je skupo za mene, pa zato trazim jeftiniju varijantu i laksu za odrzavanje ( jeftiniju )...

Mnoooogo je 1500 bez kabine, pola mozda vredi taj posao....

@deks
Raspitaj se kada se setis pa javi
Prosle godine sam imao samo 40 ari u branju, ali opet bile dobre pare
Cekam ovu sezonu bice vise za branje a i kazu jos veca cena skoro duplo

@Kremator

Moguce ali sta da se radi, sam ne mogu da uradim a i jedino sam njega nasao da radi ovo...

@putin
Imam 533 koji mi sluzi za ratarske poslove
Ali bih kupio drugi 533-39 i suzio da mi sluzi samo za malinu jer imam u planu jos da povecam povrsinu.

Izgleda lepo, cena je oko 7000€ samo je pitanje koliko kosta da se uveze zbog papira.

Drale, zaista ne znam nisam se nikada raspitivao oko toga.
Aco iskreno nisam ni primetio to
I po slikama bih rekao da nije mnogo uzi od standardnog...

@deks
Raspitaj se kada se setis pa javi
Prosle godine sam imao samo 40 ari u branju, ali opet bile dobre pare
Cekam ovu sezonu bice vise za branje a i kazu jos veca cena skoro duplo

@Kremator

Moguce ali sta da se radi, sam ne mogu da uradim a i jedino sam njega nasao da radi ovo...

По мени лоша идеја и лош улог.Ако имаш паре купи ово што је Ведран послао,ако не тражи воћарски трактор,какав 533.Млад си,планираш да се бавиш тиме,улажи паметно и за будућност.Кад изађеш из 533 сутра немаш вољу опет да сједеш у њега,а са нечим комфорнијим бољиом је мало другачија ствар.

Nazad
Vrh