IMT

Biciklizam nije ni malo naivan i odavno to nije kao kad smo mi bili klinci.

Skoro sam doterao jednu nekom dečku,neka Cube ja nisam verovao da neko može da da za biciklu 700€,ali kad sam seo da provozam video sam da ono što sam ja smatrao biciklama nije ni prošlo pored ove.

Kome treba servis na bajsu bg i okolina, nek se javi, bice popusta.
Cene su i vise nego normalne za razliku od ovih ovde navedenih..
Brat radi profi, mnogo delova ima na stanju, ono sto nema u rekordnom roku se nabavi i zameni.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Па бицикл или имт исти андрак у истој су класи! 🤣🤣🤣
Кажу једно без другога не иду наводно су у фабрици на кабине од већих ИМТ трактора биле уграђене и куке за бицикл, ако трактор стане да имаш чиме отићи кући.

Ја када сам продавао Брену да нисам прокромску куку од шуњке уградио на кабину још би ми био у авлији. Човек када ју је видео био је као омађијан. 😊

Junica je zovu zato što jede a ne daje ni mleko ni telad!!!
To je traktor gabarita kao da ima 150_200sk a u stvari ima 100ks i diferencijal od traktora 40ks a menjač od traktora 70ks

To je traktor koji riče sa 3 brazde gore nego mali 60ks sa 2 brazde
Ali ipak to je odličan traktor srednje snage za površinske poslove za 8_12 redi sejalicu,špartač, za prskalicu 1200l, za rasipač1500kg, tanjiraču 28 vučenu
Za nekadašnje linije za repu

Pre neki dan orem sa 560 i 610.14 ide lepo možda 150m od mene ore 5106 isto 610.14 samo 3 brazde
Brzina je tu negde kad zajedno krenemo možda sam ja za nijansu brži , ali on dimi kao CIGLANA i dva puta sporije se okreće na kraju
Isto nekih 100m od nas ore 82 klaustrofobija i isto 757 brža je od nas obojice

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sila jaka.Vozio sam X puta drugarov 5136 sa Perkins motorom.Ima onaj ogromni auspuh kao Šidelov odžak za centralno grejanje. 🤣 Isti doprinosi izuzetnoj preglednosti pri vožnji uz taložnik prašine koji stoji ispred njega i upotpunjuje doživljaj.

Mozda nije za ovu temu ali da probam, uzet utovarivac da se nabaci na rakovicu 76dw e sad hidraulika dosla na red, kako uraditi a da bude nezavisno od poluga...? Znaci da u isto vreme radi i utovarivac a i da mogu poluge da funkionisu?
7f221c2209e470cd708df08b6569cfa2.jpg

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Na zalost, to na Rakovici ne moze.
Ako je do 2000-te godine, postoji neka fora da se uspesno razdvoji, da radi i jedno i drugo ali nisam siguran kako, trebalo bi da zna neko.
Trebao si pitanje postaviti u temi "IMR"

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh