IMT

Na zalost, to na Rakovici ne moze.
Ako je do 2000-te godine, postoji neka fora da se uspesno razdvoji, da radi i jedno i drugo ali nisam siguran kako, trebalo bi da zna neko.
Trebao si pitanje postaviti u temi "IMR"

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
2012god,nisam uspeo da nadjem tu temu...

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Treba da zamenim semeringe na spojnickoj, sve sam srafove odvio, i krenuo da vadim donju osovinu sa sve lezajem i njegovim kucistem, poslo je mozda nekih 8mm i nece dalje, jel ima jos nesto sto mora-treba da se uradi da bi to izaslo napolje?

Poklopac menjača dole i videćeš šta sve smeta.Nije lako a ja sam morao da skidam menjač na 577 da bih mogao zameniti spojničku i zupčanik.

533, dvostepeno kvacilo... mada sada sam malo procitao radionicki prirucnik, mora da se skine uskocnik sa osovine, izvadi lezaj sa kucistem, pa potom jos jedan uskocnik unutra pa onda osovina napolje... i da onda padne gonjeni zupcanik kardana, i onda moze gore spojnicka napolje.

Lako je skinit imaš dolje poklopac skineš ispod spojničke.
Onda zaviješ dva šarafa i izvadiš kućište s ležajom neki seger pa padne zupčanik dolje i ide van osovina.
Lako za skinit

znaci poklopac dole a i to nije lako ins. tabla instalacija
Koliko vidim ne mora poklopac menjaca, posto je pogonski zupcanik manji od kucista spojnicke da kazem, pa moze sve napolje, da je brzi 558 ili 560 itd, morao bi poklopac menjaca da se skida, jer pogonski zupcanik je veceg precnika i ne moze zajedno sa njim napolje, to bi mi vec preselo....

Poslednja izmena:
Rastavi se za 10 minuta opisao sam gore dosta je jednostavno
Čak su i mislili kako da se skida.
Imao sam slike kad sam skidao prije.

Jel tko imao od pdm klipove u s 44 i s koliko karika su bili 101 mm.
Moram mjenjati kod brata u 98 su bile s 4 karike

Koji imt biste preporucili , da ima odgovarajuci raspored brzina, da moze sa 4 sejalicom (nodet npr) da seje 10 km/h?

Nazad
Vrh