IMT

Ma soju teraj kolko moze da drzi seme na plocama, samo sto brze ides to treba dublje podesiti jel nekada oce da bude na pola dubine seme kd se juri…

И да се кладимо да ће га продати за масне паре, можда не за 12000е али испод 10000е неће ићи.

Ovaj je imao turbo, klinci ga vijali po sumi.
Lik je ok ali ne znam zasto ovakva cena.
Hoce za masne pare otici ali bas 10 ne verujem da ce dobiti, i osam mu je previse...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Te "sklepotine" koliko cujem se ugradjuju po ceni od 3000 evra. Inace, uopste to nije lose, da ne kazem da su te vuce verovatno kvalitetnije i trajnije nego fabricke IMT.

Sklepotina nebi ga u avliju uterao da mi se narod smeje!!!!
Pa jel nije mogao prodati tog bogalja i kupit duplaka za 2_3000e ima Staljina 53 da ga biraš da bude ko oko
A šta je ovo??
Kao onaj naučnik kod Uroša što je bio što pravi prednje vuče, navario tamo NASER i priča nebuloze, kardani od prskalice i rasipača , samo se razmišljam kako je zanimljivo kad namota travu na njih

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Mani ga.Gledao sam te kombinacije gde kardan ide pored leve noge bez ikakve zaštite a tu ti je papuča kvačila i normalno da ćeš je koristiti često a ako ti taj kardan uhvati pertu od patike, cipela ili još bolje smota nogavicu od pantalona proći ćeš super.

Nazad
Vrh