Bubu
Član
mladen87 je napisao(la):jel neko zna kolika je cena onog kucista za filter od goriva na 577?
Oko 2000 dindzi (mozda malo i vise) ti je kompletam filter goriva sad da li primarni ili sekundarni cena nesto varira zbog taloznika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mladen87 je napisao(la):jel neko zna kolika je cena onog kucista za filter od goriva na 577?
hvalaBubu je napisao(la):mladen87 je napisao(la):jel neko zna kolika je cena onog kucista za filter od goriva na 577?
Oko 2000 dindzi (mozda malo i vise) ti je kompletam filter goriva sad da li primarni ili sekundarni cena nesto varira zbog taloznika...
Kod nas u selu su otac i sin radili sa ovom kombinacijom samo sto je 558 vukao 756.20 a 577 DV vukao 757.30 i isli su slicnom brzinom tako da obojici nije bilo tesko. Oba traktora su u dobrom, fabrickom stanju i ljudi su prvi vlasnici!
mirmag je napisao(la):Citat iz teme Rakovica...Napisao Bubu
Kod nas u selu su otac i sin radili sa ovom kombinacijom samo sto je 558 vukao 756.20 a 577 DV vukao 757.30 i isli su slicnom brzinom tako da obojici nije bilo tesko. Oba traktora su u dobrom, fabrickom stanju i ljudi su prvi vlasnici!
Branislave,kojom to brzinom ide taj 577 sa tim plugom?Nesto sam sumnjicav u tu kombinaciju...
mirmag je napisao(la):Zato pitam...moj 577 sa 758.20 na 30cm jedva 1 brzom...
Matić je napisao(la):Pa i ne može većom brzinom od prve da ore u ne znam kakivim uslovima duboko oranje.
pa napisao sambewisa je napisao(la):MONTOJA zemo na koju dubinu ores 2 brzom
Prva brza mu je plafon za duboko oranje(30cm)