IMT

mladen87 je napisao(la):
jel neko zna kolika je cena onog kucista za filter od goriva na 577?

Oko 2000 dindzi (mozda malo i vise) ti je kompletam filter goriva sad da li primarni ili sekundarni cena nesto varira zbog taloznika...

Citat iz teme Rakovica...Napisao Bubu

Kod nas u selu su otac i sin radili sa ovom kombinacijom samo sto je 558 vukao 756.20 a 577 DV vukao 757.30 i isli su slicnom brzinom tako da obojici nije bilo tesko. Oba traktora su u dobrom, fabrickom stanju i ljudi su prvi vlasnici!

Branislave,kojom to brzinom ide taj 577 sa tim plugom?Nesto sam sumnjicav u tu kombinaciju...

jel ima neko slike od unutrasnjosti kabine od 577,one sive najnovije?hocu da izdizem kabinu na mom 577 pa da vidim kako je to fabrika resila!

mirmag je napisao(la):
Citat iz teme Rakovica...Napisao Bubu

Kod nas u selu su otac i sin radili sa ovom kombinacijom samo sto je 558 vukao 756.20 a 577 DV vukao 757.30 i isli su slicnom brzinom tako da obojici nije bilo tesko. Oba traktora su u dobrom, fabrickom stanju i ljudi su prvi vlasnici!

Branislave,kojom to brzinom ide taj 577 sa tim plugom?Nesto sam sumnjicav u tu kombinaciju...

1. brza ili 5. spora ali nisu orali dublje od 25 cm a i 577 je malo 'besniji' nego sto fabricki treba.. :D

Kod nas 558 kakav god da je ne moze da uzore 1 kj na 27cm dubine ispod 2h kao i 560...

Matić je napisao(la):
Pa i ne može većom brzinom od prve da ore u ne znam kakivim uslovima duboko oranje.

Tačno, još pogotovo 2 x 40 cm na 30 cm dubine! To je problem kod 577 jer mu je prva malo sporija a druga opet prebrza za oranje i nema snage da ore u njoj. Možda je za druga zemljišta drugačije, ali u mom kraju je tako.

Koji 577? Stari ili novi tip?

Stari tip ima putne brzine u prvoj i drugoj brzoj 8.45 km/h i 12.68 km/h, a novi tip 7.76 km/h i 11.65 km/h.

5-to brzinac i stari i novi
konkretno kod mene je novi i dok sam imao 757.20 orao sam 2-gom brzom duboko kad su dobri uslovi a teže oranje prva,sad imam 756.30 i pliče oranje za žita ili garenje strnjike ide 2-gom a duboko prvom

Drugar mi se ponovio isli smo pre neki dan da kupi ljutu masinu.
Post je spojen: [time]1288182795[/time]

sb7pk3.jpg

Post je spojen: [time]1288082334[/time]

Post je spojen: [time]1288107671[/time]

Post je spojen: [time]1288133044[/time]

Post je spojen: [time]1288158356[/time]

Post je spojen: [time]1288183611[/time]

Jeli to kuče na pred zadnjoj slici čeka svoj red :sta:
Naravno šala mala,a traktor je prava IMT mrcina.

Probali smo da oremo i ide kao munja u brazdi sa vogelovim plugom.Gazda od koga ga je kupio kaze da trosi oko 15l nafte u proseku i ore 1. brzohodnom.

MONTOJA zemo na koju dubinu ores 2 brzom :sta:
Prva brza mu je plafon za duboko oranje(30cm) :D

bewisa je napisao(la):
MONTOJA zemo na koju dubinu ores 2 brzom :sta:
Prva brza mu je plafon za duboko oranje(30cm) :D
pa napisao sam
sa plugom 757.20 ako su uslovi dobri duboko 28-30 to je mahom drugo oranje (preoravanje)
a sa plugom 756.30 pliče oranje oko 20 nekad ide i 25(prošle jeseni) zavisi od uslova
ove godine neće biti zgodno :udri:

Nazad
Vrh