Turbina na traktoru je osetljiva stvar međutim kod ovakvih traktora tj. motora nije od presudnog značaja i ja sam imao problema na Rakovici 120 ali sa mercedes motorom i veruj mi staru sam dva puta nosio u Beograd i jednom direktno u Užice i dok nisam kupio od Ursusa nisam rešio problem. Kao predhodnik što kaže malo prepravke oko usisa i izduva nemogu koštati ni približno kao kad bih kupio original, samo se nemoj prevariti pa remontovati ili nabavljati polovnu "dobru" nema blage veze i da dodam za primer drugima za onu koju sam nosio u Užice dali su mi sa puknutim kućištem iznutra i da nisam bio bezobrazan reklamaciju nebi ni uvažili a vodenu pumpu što rade pravo čudo prirode ugrađeni ležaji od Sime što popodne u šupi pravi i kaže original SKF kada su je rasmlopili naravno predhodno remontovali bio sam prisutan i video da nema blage veze sa vezom malo nije letela u Nikodinova ogledala-stakla na zgradi neidite u Užice naravno da popravljate turbine. Nekad se škola mora platiti ali ne i vi a za vodenu pumpu u Simplex Temerin jest da je Turska ali je bila 20 jeftinija i avo još uvek trči bez ikakvih problema.