Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kuvao sam vodu u oraniji do kljucanja,nju u rezeroar i lanac i drmaj,tako mi je par ljudi reklo da uradim!to za benzin nisam znao!CAR je napisao(la):Vrucom vodom prao rezervar
Koja te je budala to naputila,rezervar se pere sa benzinom i lancom koji se ubaci u njega pa se drma da lanac skine sve to sto otpada iz njega a benzin nagriza"cijelo popodne" pa tom se opere za pola ure na ovaj nacin.Nista ti nisi oprao na taj nacin.Prvo kad slabo vuce skines crevo sa samog dovoda rezervara i pogledas kako tece nafta (nadam se da znas o cemu pricam) ako je sve ok onda prema filterima i casici na pumpi visokog pritiska ako je sve ok on mora da ide ako je motor ok.Pritisak ulja samo manometar moze da laze ili su lezajevi leteci losi trece nema osim ako nije uljna pumpa u kurcu.
jel bi valjalo da stavim na dovod goriva pre ac pumpe jedan filter za gorivo?Bubu je napisao(la):Ako su ti filteri losijeg kvaliteta, hoce da propusti prljavstinu iz nafte skroz do filtera u pumpi visokog pritiska i to veoma brzo i eto ti belaja! Na nasoj seoskoj benzinskoj pumpi koja je u vlasnistvu NIS-a je jedno vreme bio ostecen rezervoar za D2 gorivo koji se punio podzemnim vodama povremeno i ja sam zbog toga imao ozbiljne muke sa filterima i tim sitancem jer 577 nema taloznik na AC pumpi kao npr. 560. Jedino resenje su kvalitetni filteri i jedan pred-filter i ne sekiraj se vise!
Dešava se da kad je loš rotor pumpe, a pumpa vruća, da steže rotor, pa da se onda ugasi.Milos.mtz je napisao(la):Ma pali on ko mina. Pre tri godine je radjena totalna generalka kod puskasa u kuli. motor sad imo oko 500 sati posle generalke
istu boljku sam ija imao sa mojim 577.pola godine sam se zajebavao sto se gasi kad ima nafte uglavnom dok nisam malo skontao da mi se gasi samo kad radi teze poslove,rezervar je bio tolko prljav da sidje u ac pumpu i zacepi sito u njoj i kad trba vise dizela da prodje kroz nju onda se gasi jer nema dizelatraktor ti je dobar samo malo pretresi pumpu i teraj.mmb je napisao(la):Ja sam imao isti problem na mf 35,isto se tako gasio.Kao da ostane bez goriva.Sve bude cisto i ide par sati pa se ugasi.mladen87 je napisao(la):imam problem sa imt 577!
dok se traktor vozi sam sve je ok a kad orem sa njim ili vucem dve prikolice on se gasi!prvi put kad se to desilo uzmem i izluftiram traktor i nastavim dalje da bi se posle odredjenog vremena opet ugasio!mislio sam da je pukla ona cevcica u rezervoaru pa stavim direktno crevo od ac pumpe pa kroz cep u rezervoara!dodjem kuci,skinem tu cev,ona u redu!skinem crveo od rezervoara do ac pumpe,produvam ga,i ono u redu!promenim filtere!promenim sito na ac pumpi!ne sta nisam skinuo i ocisto i opet se gasi!da napomenem da je ovo pocelo da mi se desava posle pranja rezervoara na preporuku bosiste koji mi je menjao neka sita u bos pumpi!bar deset puta mi se traktor ugasio i svaki put me je do kuce dovela ona cev kroz cep!
da li neko od Vas ima neki predlog za resavanje ovog mog velikog problema?!unapred hvala!
Na kraju sam pronasao uzrok,spalo je sito sa slavine za gorivo i zatvaralo rupu na rezervoaru.Od tada samo gas!