IMT

ljudi samo to gonite sve dok ima iole pritiska nece mu nista biti :cao:

imam problem sa imt 577!
dok se traktor vozi sam sve je ok a kad orem sa njim ili vucem dve prikolice on se gasi!prvi put kad se to desilo uzmem i izluftiram traktor i nastavim dalje da bi se posle odredjenog vremena opet ugasio!mislio sam da je pukla ona cevcica u rezervoaru pa stavim direktno crevo od ac pumpe pa kroz cep u rezervoara!dodjem kuci,skinem tu cev,ona u redu!skinem crveo od rezervoara do ac pumpe,produvam ga,i ono u redu!promenim filtere!promenim sito na ac pumpi!ne sta nisam skinuo i ocisto i opet se gasi!da napomenem da je ovo pocelo da mi se desava posle pranja rezervoara na preporuku bosiste koji mi je menjao neka sita u bos pumpi!bar deset puta mi se traktor ugasio i svaki put me je do kuce dovela ona cev kroz cep!
da li neko od Vas ima neki predlog za resavanje ovog mog velikog problema?!unapred hvala!

problem na 558. Dok je motor hladan prima perfektno gas, cim se ugreje gas prima slabije.
??

Mladene, kad ti se ugasi traktor, ti počneš da pumpaš na ac-pumpi, popustiš one šrafiće na rotacionoj pumpi, i šta onda vidiš? Da li odmah počne da curi nafta ili prvo ide vazduh?

Miloše, detaljnije objasni.

zorancile je napisao(la):
Mladene, kad ti se ugasi traktor, ti počneš da pumpaš na ac-pumpi, popustiš one šrafiće na rotacionoj pumpi, i šta onda vidiš? Da li odmah počne da curi nafta ili prvo ide vazduh?
ne znam!uvek sam bio sam pa ne vidim sta prvo krene!al cim nadrukam na ac pumpi i odvrnem jednu diznu on upali bez problema!u cemu je problem?

Mladene pogledaj sa nekom lampicom dali nemaš u rezervoaru neku ljusku od farbe ili nešto drugo pa to zatvori rupu na slavini pošto je njemu slavina dole i kupi svu naftu do zadnje kapi.

zorancile je napisao(la):
Verovatno ti je rotaciona pumpa prljava. Kad je skidan onaj mali filter na ulazu u pumpu?
sve je menjano u zadnjih 10 dana!veceras sam stavio novu ac pumpu,imam osecaj da je ona stara slabo vukla!valjda ce sad biti ok!

Kosjerac je napisao(la):
Mladene pogledaj sa nekom lampicom dali nemaš u rezervoaru neku ljusku od farbe ili nešto drugo pa to zatvori rupu na slavini pošto je njemu slavina dole i kupi svu naftu do zadnje kapi.
rezervoar je cist ko suza,kljucalu vodu sam sipao u njega,prao sam ga celo poslepodne!

Ako su ti filteri losijeg kvaliteta, hoce da propusti prljavstinu iz nafte skroz do filtera u pumpi visokog pritiska i to veoma brzo i eto ti belaja! Na nasoj seoskoj benzinskoj pumpi koja je u vlasnistvu NIS-a je jedno vreme bio ostecen rezervoar za D2 gorivo koji se punio podzemnim vodama povremeno i ja sam zbog toga imao ozbiljne muke sa filterima i tim sitancem jer 577 nema taloznik na AC pumpi kao npr. 560. Jedino resenje su kvalitetni filteri i jedan pred-filter i ne sekiraj se vise! :D

Dok je motor hladan ima dobru turazu i dobro prima gas, cim se ugreje gubi turazu a kada mu se naglo oduzme gas hoce da se ugasi. Motor negubi snagu.

mladen87 je napisao(la):
imam problem sa imt 577!
dok se traktor vozi sam sve je ok a kad orem sa njim ili vucem dve prikolice on se gasi!prvi put kad se to desilo uzmem i izluftiram traktor i nastavim dalje da bi se posle odredjenog vremena opet ugasio!mislio sam da je pukla ona cevcica u rezervoaru pa stavim direktno crevo od ac pumpe pa kroz cep u rezervoara!dodjem kuci,skinem tu cev,ona u redu!skinem crveo od rezervoara do ac pumpe,produvam ga,i ono u redu!promenim filtere!promenim sito na ac pumpi!ne sta nisam skinuo i ocisto i opet se gasi!da napomenem da je ovo pocelo da mi se desava posle pranja rezervoara na preporuku bosiste koji mi je menjao neka sita u bos pumpi!bar deset puta mi se traktor ugasio i svaki put me je do kuce dovela ona cev kroz cep!
da li neko od Vas ima neki predlog za resavanje ovog mog velikog problema?!unapred hvala!
Ja sam imao isti problem na mf 35,isto se tako gasio.Kao da ostane bez goriva.Sve bude cisto i ide par sati pa se ugasi.
Na kraju sam pronasao uzrok,spalo je sito sa slavine za gorivo i zatvaralo rupu na rezervoaru.Od tada samo gas!

Vrucom vodom prao rezervar :sta: :sta: :sta:

Koja te je budala to naputila,rezervar se pere sa benzinom i lancom koji se ubaci u njega pa se drma da lanac skine sve to sto otpada iz njega a benzin nagriza"cijelo popodne" :sta: pa tom se opere za pola ure na ovaj nacin.Nista ti nisi oprao na taj nacin.Prvo kad slabo vuce skines crevo sa samog dovoda rezervara i pogledas kako tece nafta (nadam se da znas o cemu pricam) ako je sve ok onda prema filterima i casici na pumpi visokog pritiska ako je sve ok on mora da ide ako je motor ok.Pritisak ulja samo manometar moze da laze ili su lezajevi leteci losi trece nema osim ako nije uljna pumpa u kurcu.

Probajte da za ovu reč nadjete adekvatnu zamenu.

Milos.mtz je napisao(la):
Dok je motor hladan ima dobru turazu i dobro prima gas, cim se ugreje gubi turazu a kada mu se naglo oduzme gas hoce da se ugasi. Motor negubi snagu.
Da li posle toga lako upali ili ne?

Pokusacu naci zaaamijensku rijec :D

mmb

Tesko pitanje za jednostavan odgovor "dal lako upali" :sta:.

Milos.mtz je napisao(la):
Ne valja ti pumpa visokog pritiska.

Nazad
Vrh