marko d
Član
Peter je napisao(la):Mislim da neprave vise nista jace od 577.
Gresis....pogledaj prvu stranu ove teme......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peter je napisao(la):Mislim da neprave vise nista jace od 577.
Ako mislis na one koje proizvode po narucbini, to se ne zove proizvodnja!Darosavac je napisao(la):Peter je napisao(la):Mislim da neprave vise nista jace od 577.
Gresis....pogledaj prvu stranu ove teme......
bubiša je napisao(la):
Dragan18 je napisao(la):ako je tako onda je ne odlicno nego fantasticno.kad ga upalis ladnog na leru treba da ima 4 bara a kad se zagreje u radu 3-3.5 . Inace ne sme da padne ispod 2 bara tad vec treba remont.
Moj 577 ovih dana u berbi drzi pritisak na 3 ali kada smanjim gas na ler padne mu pritisak na0,7.Pa me brine taj ler?mladen87 je napisao(la):koliki treba da bude pritisak motora na 577?u oranju mi je oko 3-3.5 a u transportu ide do 4 bara.da li je to dobro?
kod mene kad je zagrejan,na leru pokazuje oko 2!Progarac je napisao(la):Moj 577 ovih dana u berbi drzi pritisak na 3 ali kada smanjim gas na ler padne mu pritisak na0,7.Pa me brine taj ler?mladen87 je napisao(la):koliki treba da bude pritisak motora na 577?u oranju mi je oko 3-3.5 a u transportu ide do 4 bara.da li je to dobro?
Bećarina pusta je napisao(la):Ulje upitnog kvaliteta zna napraviti čuda sa pritiskom motora i sa samim motorom.
CAR je napisao(la):Ma pritisak zavisi od mnogo faktora nije to turbas pa ako je slabo podmazivanje sijebe turbinu,nek nepada na 850 okretaja ispod 0,5 dobro je,pod turazom 2 isto solidno moze taljigati.Zato se sipa ulje 20-60 long life a ne 15-30 termostat napolje i sibaj.
Post je spojen: [time]1286883370[/time]_________________________________________________
U najgorem slucaju leteci novi i karike ako radilicu netreba polirati pa imas mir dugo godina,generalka je zadnja solucija.
Ulje mu je sve kao i covijeku krv ako je lose nevalja,ja na svakih 150 rs mijenjam ulje ali zato motori traju i traju.