IMT

..ovaj kaze da ima englezov(perkinz) motor, i da je sve ok na njemu, generalna nije radjena , a vuko je dvobrazni plug. Kao nije ni opterecen mnogo! Aj veruj mu sad, a ofarban je jer je sedeo vani i izbledeo. Velike pare za rizik, nije mi sve jedno! :nono:
Ali MERAK , ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Kad kupujes,nemoj da kupujes vec sredjeno...bolje kupi nesto u ocajnom stanju za male pare i onda ulozis skoro ovoliko i onda znas za sta si bacio pare..... :ppozdrav:

Trnavac ovo ti je poslednji zuti karton,vec si imao nekoliko tema ranije lepo kazem imas temu IMT pa tamo pisi koliko ti volja o IMT masinama. :zli:

evo jednog mf-a 35 44ks 4 kliap prvo sam mislio da je 539 ali ono mf dobar traktor samo lak za tu snag,ali inace dobar ih kako 539 fali taj 4 klip
inace ovaj kosta oko 5000 evra sa prikolicom i ovim atomizerom,plugom,korpom i cisternom 2500 litara
slika-119676-2010-09-1285230219-velika.jpg

slika-119676-2010-09-1285240214-velika.jpg

slika-119676-2010-09-1285156191-velika.jpg

North ARMY je napisao(la):
Trnavac ovo ti je poslednji zuti karton,vec si imao nekoliko tema ranije lepo kazem imas temu IMT pa tamo pisi koliko ti volja o IMT masinama. :zli:

Ma brate daj i CRVENI odma, ja sam trazio u pretrazivac o tim traktorima i ima sve nevezano zato sto sam hteo da pitam!
Pa sam zato i postavio temu u TRAKTORE, izvinjavam se sto je tako bilo, ali mislim da bi i ti trebao da si srecan da je neko nesto pitao i postavio, jer kome bi ti onda dao te tvoje kartone, ako nas nebi bilo!
Spostovanjem FORUMA, i prijatelje FORUMA!!! :ppozdrav:

2d1ny20.jpg
21cdyrc.jpg

Evo najzad sam naso kako izgleda sistem za 2x2 izlaza u oba smera. Gde kod nas ima da se kupi ovako nesto? :ppozdrav:

Danas mi je pored svih sr... koja su se danas izdesavala,crkla i PVP na 577 i to na njivi :udri: :udri:Prvo je traktor dobio nenormalan gas,a onda kada sam ga jedva ugasio,nije hteo vise da upali.Posle su dosle muke oko slepanja....mamu mu j.... nemoz upravljati.Slepali smo se 1h/1km.. ::jako_besan:: ::jako_besan::

Na linijskim se to dešava (otkači se regulator), a nismo još imali slučaj da se to desi na rotacionoj pumpi.

Ima dosta tih 5200, 5220, 5360 a za za 5160 nisam cuo, a 5500 su napravili svega nekoliko, ali izgleda ih niko nije video :sta: :haha:...

moze mala pomoc? koliko litara motornog ulja ide u 578? nejasan mi je merac pa bi sad kad promenim i naspem onoliko koliko treba znao na meracu dokle mi je granica...ako me razumete... :cao:

Najbolje bi bilo da od nekog prekopiraš merač. Mislim da neće biti precizno ako uspeš toliko ulja koliko piše. :sta:

Nazad
Vrh