Opet ti i tvoje četersko pisanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto mišljenje. Koristim oba.abrkili je napisao(la):ja bih dao svoj komentar na racun 533.Na našem gospodarstvu je 533 star 41 godinu.uz njega imamo i 539 87.godište.Zimus na 533 druga generalka,a na radilici druga specijala ipak.Razlika u kvaliteti izrade je prilična,i mislim da ono što će izdržat 533 539 neće nikad jer je mekaniji i osjetljiviji.Jedina zamjerka je lanac,lane mi preskocio pa je morao mehanicaru na stelanje palenja.
Bolje odma da za te ubacis druguMatić je napisao(la):Bogami neće.Nova pumpa je oko 10.000 dinara a kompletno pakovanje sa sve radnim kolom oko 1.500 dinara pa uporedi razliku u ceni inače semering je na svakoj pumpi isti+što s46 motori imaju i keramički prsten uz semering radi boljeg zaptivanja
Sigurnije je manja je verovatnoca da ce te izdati u sred radadragan82 je napisao(la):Probaj da nadjes novu pumpu , samo tako ce jeftinije da te kosta.
Bosonoga je napisao(la):Danas sam gledo jednog IMT 560, i sad me muči jedan problem. Traktor je solidan ima 2200 rh, samo radio s prikolicom. Čitav radni vijek stojao vani tako da je sav pohrđo Pošto karadan nikad nije uključivan, htio je samo u donji položaj preko mjenjača, direkt se nije dao ušaltati. Odnosno da kradan radi u mjestu. Sad me zanima da bi riješio ovaj problem jel se traktor mora rastvljati ili bi se moglo i na lakši način riješiti.