Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Balans stangla ima lufta u svojoj opruzi, pritegni onu krunastu maticu ispod kacenja toplinga, ali ne smijes pretegnuti. Najvjerovatnije.Lako mozes provjeriti, podigni rucicu gore za kipovanje, a onu usku balans stangle nekim pajserom poguraj ka unutra, i ako tada krene da dize to je to, nasao si problem.U čemu je problem da IMT 533 neće da kipuje prikolicu? Priključio sam hidrauliku, ručicu sa kuglicom stavio na fast a sa ručicom sa kockom sam hteo da kipujem ali ne dešava se apsolutno ništa, probao sam da podignem i ručicu sa kuglicom i isto ništa. Inače hidraulika radi bez problema što se tiče nošenja priključnih mašina i ručica sa kockom radi npr u oranju.
Vidi prvo da nije problem sa klipom prikolice. Jel imaš neki drugi priključak sa hidroulikom koji možeš da priključiš i testiraš? Ako je to u redu onda idi ovo što ti ljudi savetuju oko traktora.U čemu je problem da IMT 533 neće da kipuje prikolicu? Priključio sam hidrauliku, ručicu sa kuglicom stavio na fast a sa ručicom sa kockom sam hteo da kipujem ali ne dešava se apsolutno ništa, probao sam da podignem i ručicu sa kuglicom i isto ništa. Inače hidraulika radi bez problema što se tiče nošenja priključnih mašina i ručica sa kockom radi npr u oranju.
Pa ne baš najobičnija 'nula'.Znaci obicno gvojze ....