IMT

Meni treba da kocka dode na sredini...izmedu one dve strelice a ona je sad skroz dole

Imt 577sa pomocnim cilindrima hidraulike odignutom kabinom....komandama hidraulike putem sajli...veoma neprecizno...
Danas skinut poklopac hidraulike i postavit novi dio sa rucicama kao na 539.
Nismo nista stelovali i kad smo postavili na traktor rucica ...kocka...mora bit skroz dole i kad je povucemo samo dva centa krene dizat hidrauliku...veceras ponovo skinut poklopac ...
Dal da otpustam il dotezem saraf da bi rucica od kocke bila na pravom mjestu
Jel bi prodao taj sistem sa sajlama?

Lepo je zamisljen taj sistem na sajle ali je mrsavo odradjeno..
Rodjak skoro uzeo takav traktor bas sam drndao i poprilicno je neprecizno, bas sam se razocarao.
Ko ce sad to prepravljati na stanglice, a i napolju nema nista da se mogu poluge podizati ili spustati kod kacenja prikljucka...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sad mu još fale kile. Sa ovom većom snagom a tako lagan, ima da prošlajfa čim negde malo zapne. Zato su ovi traktori do sada bili ne poderivi jer konstruktor nije dozvolio da ih preopteretiš. Mala kilaža i kad je teško, on prošlajfa i ćao. Stiskaj gas koliko hoćeš on neće da se kida.

Pa zar nisu na 533 stavljali Fiat motore 45ks? To se pokazalo ok. Trebalo bi da je ok i ovo, malo pojacani ferdza, taman da moze vucni atomizer. Moze lagano da parira tafeu 42.

Imao sam na jednom ferguli 13,6r28 to šlajfuje kao u priči!!!!!
Imao sam i 12,4r28 nije mi se svidelo

Naj bolje su po meni 11,2r28
E sad 14,9 r24 verujem da su dobre ako nosi teška orudja i radi površinske poslove

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sad za ferdzu ne znam, ima na netu sad vec cuveni Marko koji prilicno zastupa 12ice umesto 11ca na ferdzi. Kaze da mu je sve bolje sa njima. Meni iz iskustva na 558 bilo bolje dok sam imao 16ice. Ali morao sam da menjam i jbg.

Posteno 12-ce su bog!!! unazad na nizbrdici vuce kao da Ima prednju vucu, za oranje bukvalno nebo I zemlja, ponekad sa dubravom kosom upadnu prednji u kanal, sa jedanaesticama ceprkas ne moze da makne, dvanaestice samo peglaju... Trenutno gledam ove 14.9 , namirisao sam u okolini origi felne ;), pa mozda ih I stavim, ali mislim da se ne dobija nesto previse u odnosu na 12, a skuplje su 5000, ali izgleda zanimljivo :love:...

Po meni su te veće gume mnogo bolje za vuču jednoosovinki prikolica. Ko vuče 2-3 kubika kamena/šljunka imaće mnogo bolju vuču..

Bolji je na 12.4 ja na obadva imam.
Em je brži, bolji grip ima.
Prije gdje je stajao i glavio se sad ide.

Nazad
Vrh