IMT

Montoya, zar ti nisi menjao obruceve felni kad si stavljao 14-tice na 542?
Nesto razmisljam, mozda bi moglo nesto da se izvede sa felnama ali kolegi bi trebao i jedan par od manjeg traktora 539-542...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Koji zglob prednje vuce za imt 577 kupit, imal razlike u kvalitetu kod pojedinih prodavaca?
Kod mene jedna strana vec ima malo lufta (ono kao da je spao seger pa se tu malo pomeri,neznam kako da objasnim) pa bi da to na vreme obezbedim, ali cijene su bas jake, negde oko 150 eura za jednu stranu.
Da li je mozda pametnije uraditi reparaciju, premda je razlika u cijeni zanemarljiva?

150 e košta zglob made in Serbia tj.domaći dok originalni INA košta 350 e pa ti vidi šta je skupo a šta nije.

Bih rado al nisam ti ja bas vjest sa ovom tehnologijom pa cu vec nekog ulovit da ubaci koju sliku...za sad sam zadovoljan sa traktorom jedino sto cu pod hitno da mu skidam poklopac hidraulike da bih promijeno upravljacki dio za hidrauliku...na ime...nisu mu one dvije rucice..kocka ikugla ...vec upravljanje ide preko sajli sto je po meni veoma neprecizno

Uhh i kod mene krcka jedan zgob, ceka me slican poduhvat.
Skupa igranka, za mostarsku vucu 250e poluosovina sa sve zgobom.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Bio je na piku...
Bisrtica kod banjaluke...uvoze poljoprivredne masine iz norveske i danske.
I moj je ravan pod.pet brzina visoka kabina sa dugim vratom volan...neko je izvadio zupcastu pumpu a ostavio razvodnik sa 4 izlaza i tu su me zeznuli...platio sam ga 16 000

Aha vidjeo sam taj traktor na piku. Ti svi preprodavci se bave skidanjem svega bez čega može da radi pa prodaju posebno. Kvarim temu al sam skoro naletio na dupleks kosu podmazana nova al joj nevalja pogon koji je najskuplja stavka. Druga povarena remenica pogona al nevidi se dok ne otvoriš štitnik. Taj traktor nije bio ofarban čini mi se.

Nazad
Vrh