IMT

Neznam postavt slike a lici na cep u bloku motora samo bakreni il tako nesto sa tri pipka na koji se kopca kabal od metar

Nije farban...kabina je malo otrcana al motor ni kapi ulja nije potrosio ni pustio negdje a napravio sam jesenas 40 prikolica silaze sa lifamovim silazerom....za sad je ok...

Pomocna pumpa na imt 577 kosta 300KM, ja sam mjenjo, ako fali pogon i nosac pumpe to je malo teze naci

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Jel ima na prodaju neki dobar 577 novi tip ili eventualno 565 pozeljno sa spoljašnom hidraulikom, da je od vlasnika?
One trgovce iz Vrsca i okoline bih zaobisao..

Dali je netko od vas stavljao na 577 dv 12.4/ 24 gume umjesto 9.5/ 24?
I ako jest dali je dovoljno zamijeniti zupčanike od prednje vuče koji su kod imt 565 u diferecijalu, znači umjesto 25 zuba zupčanik i dupli 34-20 zuba stavlja se 24 zuba i dupli 35-20 zuba?

Ja bi vise volio da je malo sira
I ja bi šire, ali nece odgovarati omjer prednje vuče i zadnje, pa bi stavio zupčanike prednje vuče od imt 565 pošto on nosi prednju gume 9.5/ 24 a zadnje 16.9/ 28, samo nisam siguran dali bi odgovaralo onda na 577 (12.4/ 24 i zadnje 18.4/ 30). Jeli vec neko probao to ukombinirat?

Možeš staviti širu ali radijalnu sa 70 posto visine.
Ja sam 11.2 stavio na 577 nisam primjetio da ima neko rastojanje.

Možeš staviti širu ali radijalnu sa 70 posto visine.
Ja sam 11.2 stavio na 577 nisam primjetio da ima neko rastojanje.
Znam da bi 320/70r 24 prosla, ali bi mu stavio 420/65r 24 koja je po visini ista kao 12.4/ 24 a to bi ipak bilo previse razlike.

Jel saradjivao neko sa covekom iz Leskovca, rastura Imt traktore, oglasavao je delove ranije na Urosevim grupama..?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako ima neko ideju gde da trazim pomocnu pumpu sa pratecim elementima nek puca.. znam kod njega je bilo.

Vidi u mitrovici i kod ostalih što cepaju IMTEJCE
I te pomoćne pumpe znaju biti spaljene da znaš!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Znam, najradije bih kupio novu al' sta cu za pogon i ostala cuda

I ja sam hteo kod mene da ubacim pomoćnu ali sam naišao na problem jer je kod mene centralno kućište od novijeg modela i nisam mogao da nađem sve što mi treba pa sam odustao.Posle sam ubacio rezervoar za ulje, pumpu na kardan i dodatni razvodnik sa dva izlaza a ako zatreba mogu lako dodati još jedan.Jedino je problem što ne mogu da koristim kardan ni za šta drugo već samo za pogon pumpe.Prodavao je neki lik tandem pumpe koje se ugrade na mesto pumpe volana što nije loše rešenje, jedino trebaju posebni rezervoari ili jedan rezervoar za ulje.

To ne znam.Nisam ga pitao u vezi toga a rekao je da ide i zupčanik uz pumpu pa je možda urađen konus u sredini.Sipaj ATF i nećeš imati problem sa kajlicom.

Nazad
Vrh