IMT

Ja tražio, to jest moj drug, tog je zvao i pre nego sto je okacen na oglase, cena je dobra, ovaj od Deksa je u mnogo boljem stanju i kompletnijem, a prosao je jeftinije...
Nema tu mnogo filozifije oko cene koju je deks platio. Neko zna koja je cena, neko ne zna, neko traži manju cenu da brzo proda, neko zna da je roba tražena pa traži više. Stanje opet moze biti različito.
Ja samo video oglas pa da podelim informaciju, nista vise od toga.

A zasto ovalnost sa novim hilznama? Precnik ostaje isti ovo su kao sto se vidi vec honovane hilzne nema nikakve dorade.
Znam da su obradjene tacno i na meru, samo me zanima posle montaze, ja bih mozda merio :osmeh: ....

I jel jel navojna sipka M16? :ppozdrav:.... prvi put kada budem imao potrebe i prilike probacu ovako da odradim ....

Sipka je m20, a ovo nije prvi koji sam napravio ovako i svi rade odlicno nema problema, prvi sam radio bez ovoga nazovi alata nego hilzne u suvi led i samo ih rukom uguras. Medjutim meni bila velika komplikacija oko suvog leda i kasnije smo sklepali ovo i sad sa tim radimo.

Ne znam šta se desilo.Skidam glavu da se zameni dihtung i kada sam vadio dizne imam šta da vidim.Nisam primetio neke simptome, sve normalno.

Ovo sa hilznama sam radio par puta i nije mi se dobro pokazalo , visina mi je bila problem!!!!!!!!!!
Kasnije odnesem blok na hilznovanje, i ravnanje, skraćivanje klipova!!!!!!
Uvek zahtevam prvi takt, odnosno da mi urade polu motor!!!!
Glavu isto odnesem da se uradi komplet!!
A zadnjih par puta nosim motor da se uradi sve!!!!!
Dobijem garanciju skinem svu odgovornost sa sebe!!!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh