aca74
Član
Čuli da se traže na poljoinfo forumu .Cena prava sitnica
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čuli da se traže na poljoinfo forumu .Cena prava sitnica
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja tražio, to jest moj drug, tog je zvao i pre nego sto je okacen na oglase, cena je dobra, ovaj od Deksa je u mnogo boljem stanju i kompletnijem, a prosao je jeftinije...Eto jedan 540 novi tip na oglasima. Ko je tražio?
Nema tu mnogo filozifije oko cene koju je deks platio. Neko zna koja je cena, neko ne zna, neko traži manju cenu da brzo proda, neko zna da je roba tražena pa traži više. Stanje opet moze biti različito.Ja tražio, to jest moj drug, tog je zvao i pre nego sto je okacen na oglase, cena je dobra, ovaj od Deksa je u mnogo boljem stanju i kompletnijem, a prosao je jeftinije...
Znam da su obradjene tacno i na meru, samo me zanima posle montaze, ja bih mozda merio ....A zasto ovalnost sa novim hilznama? Precnik ostaje isti ovo su kao sto se vidi vec honovane hilzne nema nikakve dorade.
Sta se desilo, nemoguce da je pukao taj deo elementa?
Gde ima da se kupe ove hilzne?Jesu iz zamrzivaca mazane uljem a cena je za ove socijalne 2000 i za bepko 3000din
Ja sam ih narucivao u Krokusu a verovatno imaju i negde drugdeGde ima da se kupe ove hilzne?