IMT

Ne prodaje se to bas lako, mora cekati kupca dugo i opet tesko za te novce.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne prodaje se to bas lako, mora cekati kupca dugo i opet tesko za te novce.

Da, ti si dobro prosao kad si uzeo 540, malo radio, nije skup bio uopste, realna cena naprimer za 549 mehanicki volan i fabricki sve 4500 max i to nije to... Opet smatram da tvoj vredi bar 4500e naspram ostalih 549tki sa cenama... jer ima hidro volan a on vredi kao kabina skoro...

Jbg, cim smo ga doneli kuci mogao sam dobro da zaradim na njemu ali nije mi to bilo u interesu jer nam treba jedan takav traktor, covek od kog smo kupili nije stavljao u oglase, mi se nasli u pravo vreme na pravom mestu.
E sad kolika god da je njegova vrednost meni vredi vise, jedino sad uzeti 42 Tafe, mozda dodje za malo vece pare a nov.

Pozdrav ljudi. Recite mi da li moze da modelima koji nemaju pomocnu hidrauliku da se ubaci razvodnik pa da ima izvode kao modeli sa pomocnom hidraulikom. Ili mora da se ubacuje pomocna pumpa? 560 stari tip, novi tip, 565?

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Moze da se ubaci razvodnik i bez pomocne pumpe ali onda ne mogu da rade istovremeno i podizne poluge i izvodi, moras da prebacujes preklopnikom jedno ili drugo. Druga mana je sto je glavna pumpa poprilicno malog protoka, tj spora.
Oba problema se uspesno resavaju ugradnjom dodatne pumpe, sad da li ces je postaviti u menjac kao fabricki ili pak direktno na motor (Kao Rakovica 65 sto ima) to je tvoj izbor.

Na cevi koja ide od hladnjak do vodene pumpe, na mestu gde je slavinica za ispustanje vode pukao je bakarni deo koji se zastafi u otvor cevi pa u njega ide slavinica. Da li mora da se skida cev ili postoji neki nacin da izvadim taj zalomljeni deo?

Meni se to desilo prošle nedelje na 539, skinuo i zagrejao taj deo sa fenom za farbu, ukucao stari šrafciger unutra i izvrnuo. Iznenadio se da se lagano izvrnulo.

Prosao tehnicki
4e04bbb77cd5b8dbaf73c04be5435423.jpg
8e3535390db0402f7207cf1485bfd5a0.jpg

Ta cev je jeftina uzmi novu!!!
I počni da sipaš antifriz!!!!!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Jesenas je procureo hladnjak pa je bio da se zakrpi, deo antifriza je bio izcureo pa sam samo dolio destilovane vode. Sad pre mrazeva sam ispustio jer je antifiriz bio jako razblazen. Danas je ponovo usut antifriz.

Nazad
Vrh