Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ti si dobro prosao kad si uzeo 540, malo radio, nije skup bio uopste, realna cena naprimer za 549 mehanicki volan i fabricki sve 4500 max i to nije to... Opet smatram da tvoj vredi bar 4500e naspram ostalih 549tki sa cenama... jer ima hidro volan a on vredi kao kabina skoro...Ne prodaje se to bas lako, mora cekati kupca dugo i opet tesko za te novce.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Na kontakt!!!!!!Kako si je povezao? odnosno jel radi odmah cim das kontakt ili kada upali, pa joj struju daje alternator...
Ako se na mene odnosi poruka ja imam antifriz u svim traktorima i kombajnu a šraf je pukao kada sam odvrtao da ispustim antifriz jer sam menjao termostat.Ta cev je jeftina uzmi novu!!!
I počni da sipaš antifriz!!!!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Mislim da mu se iskinuo nosac slavinice iz cijevi, bar sam ja tako shvatio.Ne da letuju, nego kod majstora da mu izvadi-odvije to zalomljeno, pa novu slavinu da stavi...
Jesenas je procureo hladnjak pa je bio da se zakrpi, deo antifriza je bio izcureo pa sam samo dolio destilovane vode. Sad pre mrazeva sam ispustio jer je antifiriz bio jako razblazen. Danas je ponovo usut antifriz.Ta cev je jeftina uzmi novu!!!
I počni da sipaš antifriz!!!!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk