De ima da se kupi guma izmedju kabine i instr.table ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko sati menjas ulje?Na 8000rh tek se razradio, moj je nagurao 16000 rh bez otvaranja motora, i idalje palio na zub i zimi, imao snage ali mi dizna zaglavila pa mi probilo pored klipa (nagoreo) pa je morala generalna jer je radio na maltene 2 klipa.A i na ta 2 klipa bolje je palio nego 558 i mtz .
Prska, seje, tarupa, vukao po dve uvrsene zmajevke, vuce balirku najvise od svega itd itd.
Odvrnuta pumpa bila zadnjih 15 godina na 3000 obrtaja.Isao kao nevreme 40+ .
Svi govorili raspasce se, smanji ali nista se od toga nije desilo.
Menjac i direrencijal, hidraulika jos pipnuti nisu.
Ne bih ga dao nema tih para, prezadovoljn traktorom.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Radnja "Gumatic" Novi Sad, Temerinska ulica...De ima da se kupi guma izmedju kabine i instr.table ?
Kriza me komso uhvatila, svaki dinar dobro dodjeKomšo, ti već digao cenu na 8.000 €. Ja bi mogao skupiti 2.000 + 539.
Skupe su devetke oko 5500-6500 sa mehanickim volanom, ja smatram da moja vredi 5 hiljada jer ima hidro volan...Moze se naci, kad-kad izleti neki lep primerak. Ali za tako nesto se mora naravno dobro izuti!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока