Evo kako sija led bar od 15ak evra. Ne smeta za soferku nista.
A skoro da sam ovako namestio stop prekidac jer od original misa nema leba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam jedno 30 kilometara a znam te ljude iz sela Ruiške.Jel si ti druze blizu onog lika sto ima IMT 2050 sa youtube, on kaze da je iz Novog Grada Republika Srpska...
Sa orginal stop prekicom sam se mucio i na kraju nisam nista uspeo.Evo kako sija led bar od 15ak evra. Ne smeta za soferku nista.
A skoro da sam ovako namestio stop prekidac jer od original misa nema leba.
Ti barovi i trake su budućnost osvetljenja. Nije fora da centralizuješ (ko ova gospda iz BG ) svetal u jedna (dva) izvora već ga rasporediš na što veću površinu. Verovatno će i farovi na kolima u budćnosti biti preko cele dužine.Evo kako sija led bar od 15ak evra. Ne smeta za soferku nista.
Što ti se ne svidja? Šta tu ima il radi ili ne radi.Boga mi uzeo sam nov neki keramicki da ne kazem najskuplji i ne svidja mi se uopste i bas sam hteo da bude original.
Skontao sam da si uradio na pedali prekidac, kao sa slike na predhodnom postu gde ce kablovi stalno jurcati za pedalom... to mi se ne svidja...Kakav belaj ?
Nine ziva struja nego sa kontakt brave na osigirac sa osiguraca na prekidac i ta stopica je u termo buziru.