Kremator
Član
oko 100e da dodje i namontira...Mislio sam za ruke koliko uzimaju?bez delova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oko 100e da dodje i namontira...Mislio sam za ruke koliko uzimaju?bez delova
16 hiljada eura je cena pocetna, sad rekao je moze na 15500eDobrano preko 10 000 ojra?
Druze jeste, moze se 577 naci za manje pare...Video sam oglas....jeste ocuvan al premnogo
Jeste ne kazem ja, al serija 2000 je solidna moras priznati, al ovaj druze ima podignute komande i odvojenu kabinu, šalta se kao auto i plus na sve to ima ful sinhro menjac kao na autu saltas iz prve u petu nema da krči, hauba se otvara na kipu nije na safove, ima lepih stvari ali za tu cenu fali dosta...Imamo 3 imt u dvoristu, zahvalne su to masine, pouzdane.
Ali opet ko provodi mnogo vremena u traktoru, to definitivno nije resenje za njega. Ono sto je najvaznije po meni je udobnost a IMT ni na mapi nije video udobnu masinu.
Kad smo uzeli 560 mislio sam dobro je, pedale su uspeli uklopiti lepo ispod volana kao na mnogim zapadnim traktorima ipak lici na nesto, kabina malo preglednija u odnosu na stari tip, sediste udobnije....
Brzo sam se razocarao, ipak je to ista sklepotina cak i veca nego stari tip, sediste se uvija kao ku*va i ako imam 85kg, pedala gasa bez veze, ukoci se noga od nje, rucice hidraulika nisko, menjac nisko....
Sve u svemu daleko je to od te cene.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tako je, bio je prošle godine 565 dv kao nov isti ovakav još i bolje stanje i otišao za manje od 11 hilj imao manje sati...Je l to onaj 569 što je na polovnim automobilima,2010. godište? Tad je bila kupovina uz subvenciju i onda mu je možda bila ta cena.
Verovatno prodat u roku od 3 dana. Ovaj je kod trgovca, lep je al ima on tu dosta dobru zaradu.Tako je, bio je prošle godine 565 dv kao nov isti ovakav još i bolje stanje i otišao za manje od 11 hilj imao manje sati...
Tako je, bio je prošle godine 565 dv kao nov isti ovakav još i bolje stanje i otišao za manje od 11 hilj imao manje sati...