Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste al koliko kosta case, taj imt nov nije placen vise od 12 hiljada, a case 25 minimum, plus na tom IMT postoji nekoliko mana koje su poznate, ali zavisi do modela neki su dobri, PRVA JE LIVENA KOLEVKA KOJA PUCA, DRUGA JE POUZDANOST MOTORA, E sad desavalo se ljudima da je los kvalitet guma pa da ispucaju posle 100sati ili naprimer losa hidraulična pumpa, takodje pucanje kabina na prednjem delu kod instrument table... Sto se tiče kvaliteta hladnjaka da ne ulazim u to, ima ovde IMT 577P i hladnjak je menjan, isto je menjao i Vlada Smukov ne znam da li je ovde na forumu, uglavnom ima mana lepo ali za te pare se dosta ljudi usudilo da ode na rizik, i sad da se prave pre bi njega uzeo nego SolisaKomsija bio uzeo tog 549dv nije bio uopste zadovoljan serviseri u dvoristu stalno.Posle uzo case 55c i njega utopio.Sad uzo solisa dv 50hp bez kabine.
Evo ispravio : D
Tako je, on je imao traktor i poznaje ga dobro, ja koliko sam čuo i vozio, znam da je sila i da ništa mu ne bezi Rus 82 jka puno u snazi, i po meni je bolje resen IMT 577 DV od 549 po kvalitetu, naprimer kod 577 se desavalo da pukne krst kardana od prednje vuče i poluosovine, hladnjaci, problemi sa motorom, sa menjacem zadnjim delom i kabine nisam čuo da se neko žalio... Gume su 12.4/24 prednje na P crnim modelima kakvog je imao Vlado, samo mislim da je kod njega bio menjac bez ful sinhro, Jer 2013 te su pravljeni vecinom bez ful sinhro....Smukov je naš član moderator Dobrinčan.
Ma 577 je traktor dobar nema tu šta, kao da se na turskom ne desi da ode hladnjak ili krst na prednjoj vuci, to nisu neki kvarovi, ko nema para da plati te decije bolesti on nek uzme novog fendta od 100hiljada eura i nek plaća samo ulja kao trećinu ovog traktoraTeško nekima neukima objasniti neke stvari.
Prazan mozak pa im zuji u glavi.
Te poslednje serije su jako,jako mekane bile. Sastavljene od stapa i kanapa rekao bi. Mislim da nije mogao da sastavi 100 rs a da ne ispadne neki problem.Tako je, on je imao traktor i poznaje ga dobro, ja koliko sam čuo i vozio, znam da je sila i da ništa mu ne bezi Rus 82 jka puno u snazi, i po meni je bolje resen IMT 577 DV od 549 po kvalitetu, naprimer kod 577 se desavalo da pukne krst kardana od prednje vuče i poluosovine, hladnjaci, problemi sa motorom, sa menjacem zadnjim delom i kabine nisam čuo da se neko žalio... Gume su 12.4/24 prednje na P crnim modelima kakvog je imao Vlado, samo mislim da je kod njega bio menjac bez ful sinhro, Jer 2013 te su pravljeni vecinom bez ful sinhro....
Ma znam pričao si, ne znam da li se secas, ali pričali smo na YouTube, kad si tek kupio fendta, fendt je sila, ali ja se opet plašim ako se nešto pokvari mislim fendt je to kvalitetan je, ali opet šta znam delovi skupi... Rekao si da si prodao 577 i da nije ispunio tvoja očekivanja...Te poslednje serije su jako,jako mekane bile. Sastavljene od stapa i kanapa rekao bi. Mislim da nije mogao da sastavi 100 rs a da ne ispadne neki problem.
Ljudi nemojte se džabe svadjati, pričamo lepo o traktorima, zavisi do modela neki zuji u kabini neki ne, moj prijatelj ima tip iz 1996 godine hauba na safove okrugli farovi, prezadovoljan i tih kao 539 jer je zadohtovana kabina, drugo je ako je pocupana izolacija, uostalom staviš slušalice i teraj... vozio sam 577 1992 godište jako bučan ali nema trunke izolacije, posle kad je uradjena izolacija nije tako strašno, dok na novom tipu može telefonom da se priča na punom gasu577 'ajde ti si stručnjak pa objasni neukima praznog mozga neke stvari pošto ti je mozak pun!Kreni prvo od sređivanja hidraulike jer si tu koliko vidim pokazao izuzetno poznavanje materije pa da nam objasniš detaljno šta da radimo kada dođe do problema?!Nemoj da ti bude teško, budi drug.
Rus je tezi i ima bolji raspored brzina to ga cupa, al ljudi 577 je 70konja, a rus 82 je 81 konj, tako da je razlika 11 konja i glupo je porediti...Ubacivao sam vazdusno sediste, sve lepo uklopio (mozda sam kacio slike u temu, ne secam se) ali kad je zakacen vazduh jednostavno je previsoko, a da bi se spustilo nize treba prepraviti one limove sto dodju sa strana ( jer je sire sediste od fabrickog i uopste svako vazdusno je te dimenzije ili vece cak) a to je malo veca igranka pa mi se nije dalo da cackam mecku.
Ne isplati zezati se oko nekih stvari, kad budem pravio neke vece sate sa traktorom onda cu menjati traktor jer jednu glupost ako resim ostaje druga, treca, peta...
Ps, rusa ne poznajem ni najmanje, iz tog razloga pratim temu ne bi li skontao nesto o njima, voleo bih ga probati
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
577 ide od 70_80ks čisto da znašRus je tezi i ima bolji raspored brzina to ga cupa, al ljudi 577 je 70konja, a rus 82 je 81 konj, tako da je razlika 11 konja i glupo je porediti...
Ide al kad se na motor od 101mm klipa, povecaju obrtaji na 2250 ili 2300, a zavisi i do pumpe, nije isto porediti tam 80 motor koji ima vise obrtaja sa S44 od 577, inace koliko sam cuo TAM 80 motor S44V ima 2600 obrtaja sa linijskom pumpom 98,4mm klip, a 577 standardni 101mm i 2000 obrtaja, a 587 ima 101mm i 2250 obrtaja i takav motor ostvaruje 77ks inace kopija perkins 4.248A koji se ugradjivao u te starije modele IMT uz nadoplatu a na nekim i original je dolazio sa tim...577 ide od 70_80ks čisto da znaš
Sent from my moto e5 using Tapatalk