IMT

549 ima 2T , stoji mi u katalogu 2020kg, a 549DV 2200kg
Ja sam mislio da 540/542/549 imaju 2t. Ako je masa manja onda im i ne treba m34. Posebno mi je besmisleno na fergusona to karabudziti, ima ih pokidase sve zivo u njima al kako im drago nek teraju. Po meni za 558 je njegov motor idealan. Mislim da on ima malo preko 2t. Kod mene trosi jedva malo vise od fergusona ali sa malim prikljucima. Mnogo je brzi i lakse sve radi, amortizacija manja.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

549 ima 2T , stoji mi u katalogu 2020kg, a 549DV 2200kg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Imt 549 novi tip okrugli farovi je tezak 2090kg sa vodom, uljem, naftom, a 549 obrtna limarija je 2020kg, inace razlika je sto novi tip ima 50litara rezervoar, a obrtna limarija oko 35l verovatno kao na 539 rezervoar.... Moj 549 koji je uradjen limarijski komplet je sa tegovima na felnama tezak oko 2260kg... Ne umem da posaljem slike ovde na forum, ako neko moze da mi objasni kako, poslacu nekoliko slika od moje masinice....

Imt 549 ili Imt 549 dw P ?
Sas kabince ili bez?
Bez prednje, sa kabinom... Mogu da napravim da bude i 2500kg, ali nema potrebe, napravio tegove na felne i blokadu na vazduh, orem 30cm imt 755 plug traktor ne oseca, zemlja srednja i laka skoro drugom moze vuci a ne slajfuje, jedino ako stajnjak pokrio zemlju e onda ne moze sa tim plugom....

Ima ovde vise tih oraca sto oru 30 cm dubine sa Imt 755.
Za oranje licno imam veci traktor.
A Imt 549 dw P koristim u vinogradu gde npr Imt 577 nema sta da trazi .
Ta dva modela nisu po meni za poredjenje.
Inace da je srece za nas sa jevtinim kartama(sto kaze sova) neki Imt sa S limarijom je i trebao da bude logicni naslednik.
No malo sutra katanac je na onom lepom placu na N Beogradu!!!

Ima ovde vise tih oraca sto oru 30 cm dubine sa Imt 755.
Za oranje licno imam veci traktor.
A Imt 549 dw P koristim u vinogradu gde npr Imt 577 nema sta da trazi .
Ta dva modela nisu po meni za poredjenje.
Inace da je srece za nas sa jevtinim kartama(sto kaze sova) neki Imt sa S limarijom je i trebao da bude logicni naslednik.
No malo sutra katanac je na onom lepom placu na N Beogradu!!!
Imas polovan ako ti treba, ja sam skoro gledao dva IMT 2065 jedan sa veliki gumama, jedan sa malim gumama i felnama od 2050, mnogo je lepsi i udobniji od starijih, ali ne odise mi nekim kvalitetom puno... Ja jesam pristalica IMT, al za 15000e bolje da dodam jos 4-5 i kupim FENDT 307C ili nekog DEUTZ...

Slazem se potpuno sa time da su polovni preskupi i da za te pare mozes novi traktor sa povracajem da kupis.
2013- 2065 s je bio ako se dobro secam oko 16500e nov.

Prednost tog imt i rusa u odnoau na taj fend je što kada nešto crkne opravak nije skup. Kod uvoznih ako nešto ctkne u ozbiljnim problemima smo, em skupo, em možda i nema delova (skorasnje iskustvo člana u temi fend), sve ostalo je na strani tih zapadnjaka.

Prednost tog imt i rusa u odnoau na taj fend je što kada nešto crkne opravak nije skup. Kod uvoznih ako nešto ctkne u ozbiljnim problemima smo, em skupo, em možda i nema delova (skorasnje iskustvo člana u temi fend), sve ostalo je na strani tih zapadnjaka
To jeste, al zato se zapadnjak teze kvari, moj drug je napravio na jednom fendtu 5 hiljada sati inace fendt 511C nikakav kvar, ako ne saltas bez kvacila i redovno menjas ulje nema problema...

Ma 577 je traktor dobar nema tu šta, kao da se na turskom ne desi da ode hladnjak ili krst na prednjoj vuci, to nisu neki kvarovi, ko nema para da plati te decije bolesti on nek uzme novog fendta od 100hiljada eura i nek plaća samo ulja kao trećinu ovog traktora
Ode tu malo više neki dan sam gledao slike jednog jako bolnog al nećemo o tome.
Imaju svoju temu pa neka si tamo piše ko hoće o tim proizvodima da ih tako nazovem.
Daleko je to od stroja da se neko s tim hvali.

Jeste al koliko kosta case, taj imt nov nije placen vise od 12 hiljada, a case 25 minimum, plus na tom IMT postoji nekoliko mana koje su poznate, ali zavisi do modela neki su dobri, PRVA JE LIVENA KOLEVKA KOJA PUCA, DRUGA JE POUZDANOST MOTORA, E sad desavalo se ljudima da je los kvalitet guma pa da ispucaju posle 100sati ili naprimer losa hidraulična pumpa, takodje pucanje kabina na prednjem delu kod instrument table... Sto se tiče kvaliteta hladnjaka da ne ulazim u to, ima ovde IMT 577P i hladnjak je menjan, isto je menjao i Vlada Smukov ne znam da li je ovde na forumu, uglavnom ima mana lepo ali za te pare se dosta ljudi usudilo da ode na rizik, i sad da se prave pre bi njega uzeo nego Solisa
Samo sam napisao sta je covek kupio, nisam razglabao koji je bolji i skuplji svi znamo to.

Pozz društvo, na Sameta sam planiro ugradit automatsku kuku kao na 539. E sad ne 539 je vrh kuke u pravcu kardana dok je na 542 i 560 puna duža. Dali imaju problema sa propinjanje traktora ako je kuka duža

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Pozz društvo, na Sameta sam planiro ugradit automatsku kuku kao na 539. E sad ne 539 je vrh kuke u pravcu kardana dok je na 542 i 560 puna duža. Dali imaju problema sa propinjanje traktora ako je kuka duža

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Zavisi koji teret kacas, ako kacas prikolicu IMT jednoosovinku od 3t nemas problema, ako kacas 5t moze se desiti da skakuce, al sta znam, ja sam imao na 539 poteznicu koja je izbacena bila dosta i tovario sam u prikolicu 5t bez problema je nosio, sad nisam siguran ali trebalo bi da se manje propinje sa kukom nego sa poteznicom, jer opet poteznica je duza, al svakako 539 je i laksi malo napred....

Sa kukom se ne plasi tereta, na vucniku hoce da pocupa brenzone koji drze plocu za diferencijal.
Pricam za IMT traktore.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sa kukom se ne plasi tereta, na vucniku hoce da pocupa brenzone koji drze plocu za diferencijal.
Pricam za IMT traktore.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tako je druze, meni je pucao deo sa rupama, koji se kaca za plocu, tovario sam 5t i popeo da vidim koliko ima i samo kvrc na fergusonu, i terao 2 gom sporom do kuce... A na 549 sam pravio vucnik 1cm debela ploca i vesa se u tri tacke, kacao sam jednoosovinku sa 6t hoce gume da prsnu od tereta a njemu nista...

Imam na 539 vučnik u obliku jedne ploče koja se kači na 2 rupe iznad kardana i na deo ispod toplinka. Kratak, ne smeta ni za jedan priključak, a prošle godine povučem sa njive veliku kamionku i u njoj 11 tona pšenice do silosa udaljenog 2-3 km. Živ se prepao da se ne iščupaju šarafi ali je sve prošlo dobro. Govorili mi posle da sam bio ne promišljen i da sam dobro prošao ali - mladost ludost. Gledaću da to izbegavam.

Nazad
Vrh