Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Saću da probam da nađem, sad sam video ja sam skapirao da on misli da zavrtanj ide u konus a ne na profil navoja jer je on napisao da mera kreće od 14 i širi seNadji NPT navoj pa ces videti.
Kolega ako je za grejac ja sam zavio neki mesingani fiting koji je preostao od grejanja(nesto valjda od ozracnog lonceta) i na njega zalemio bakarnu cev od pola cola na koju sam navukao crevo,drugo crevo sam prikljucio na onu krivu cev(imt 539). Sada je razmontirano ali ako hoces slikacu ti i izmeriti sve.Ima li neko predtstavu koji je navoj za slavinu na bloku motora za ispustanje vode/antifriza?? korak je 1.337, kao za 1/4 ili 3/8. ali spoljni nije ni jedno ni drugo, ja mislio da je M14x1.5, ali jok. Doduse na ovoj na slavini je i konusan da bi bolje dihtovao ali je mera pocinje negde malo ispod 14mm i siri se, i jbm li ga .....
Зар уопште постоји 19 TPI?To je 19 koraka na col.
Ćuti, ovo je relativno redovna stvar, ali kakvih akrobacija imaju ovi 'imperijalisti', to je da sedneš i čudiš se šta je engleska stoka izmislila.Зар уопште постоји 19 TPI?
Постој'о или не - свеједно, 'ебо их империјални систем мера, поготово оно изражено у разломцима.