Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Digne sam do kraja koliko sam skužio.Jel prilikom podizanja podigne i drzi zadatu visinu dokle si podigao rucicu a nece posle da spusti ili podigne do kraja nekontrolisano bez obzira koliko si podigao rucicu?
Jel ovo na slici kad ovako stoje poluge max podignuto ili plug stoji negde na pola podignuto?
Jel se mogu vratiti rukom da spusti?
Igla balansne opruge, tamo gdje ulazi u blok, a jel imaš iza gumu, da neide prljavština na balansnu...... Na jednom 533 se događalo, samo nek ga operem, i zahrđa igla u bloku, samo podigne do kraja i počne lupati pumpa, samo da nepukne poklopac hidraulike
Donesi ploču ja ću ti uradit!!!Skidam već 5 puta poklopac
A niš probat i to izorem 20 tak brazdi i zašteka.
Prvo neće da digne onda kad digne nema dolje.
4 godine ko urica radilo sad problemi a nemaš koga da popravi
Evo ti ovde snimaka kako radi IMT 577 pa prosudi samE momci jedno pitanje za vas,razmisljam da li da kupim IMT 577 novi tip,94.god ,kakva su vasa iskustva sa tim traktorom?
Konkretno me interesuje u oranju sa dvobraznim plugom,sa setvospremacem 2.9,da li su dobro resene brzine za te operacije i da li se sa njim moze raditi medjuredna obrada?spartanje, sejanje
Unapred se zahvaljujem na informacijama!