IMT

Povodom onog mog problema sa menjačem na 539, prethodna tri dana sam preoravao ugaru i bilo je u nekim momentima baš teško da se šaltaju brzine, jedva sa dve ruke. Čim izađem iz brazde na ravno i kad još smanjim gas, onda ide lako šaltanje. Dok sam se tako mučio, setim se Lukinog pisanija, tako da mu se sigurno štucalo ovih dana.

Povodom onog mog problema sa menjačem na 539, prethodna tri dana sam preoravao ugaru i bilo je u nekim momentima baš teško da se šaltaju brzine, jedva sa dve ruke. Čim izađem iz brazde na ravno i kad još smanjim gas, onda ide lako šaltanje. Dok sam se tako mučio, setim se Lukinog pisanija, tako da mu se sigurno štucalo ovih dana.
Nema šta da mi se štuca takvih razgovora imam svakodnevno, pa me nazivaju PRIKAZOM, kažu bacam prikazu
Onda kažu da sam vidovit isl
Davno sam prestao štucati

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Razvodni ventil
Ušlo ti je nešto u pumpu špen isl
Rastavi operi, zameni ventil 2200din=18e

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

A ja sam čistio i bacio ulje ostalo je malo fine špene iz mjenjača.
I bacio novo ulje kupio novo.
A prošla je radila i nikakvih problema u špeni

I mene ceka zamena pumpe, kad se zagreje sporo dize.
'83 god, prva jos uvek.
Nek sastavi nova 10god pa dosta.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

@deks
Ja na mom uradio pre 10-tak dana, remontovao staru, delovi kostali 8500din i majstor uzeo 3500
Eno ga dize na dlaku

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Znam da ima set za reparaciju.
To mozemo ja i drugar, videcemo ako bude vremena do nove god.

Odneseš staru kod Vlaste u Sr.Mitrovicu i doplatiš za remontovanu.Uz put poneseš i ploču da je našteluje i zameni sve što treba ako treba.

Kako radi Maticu, sto bi rekli jel proveren?

Kod mene radi bez problema od 2015.Prethodna pumpa je rađena kod njih 2005 i trajala do pomenute 2015 a ciknula zbog pocepanog filtera koji je sve slao u pumpu bez filtriranja pa je špon iz menjača i diferencijala ošmirglao pumpu fest.

Moja je remontirana 4 godine jedva izdržala kad sam kupio ga složen bio.
Radi ovih dijelova ću se izgleda rješiti imt.
Što god novo staviš ne valja

Nazad
Vrh