IMT

Ne trebaju meni kočnice zbog brda, brda nemam, trebaju mi kočnice zbog MENE!!!!!!
Skoro su pred mene izleteli klinci na biciklovima ja vukao sa 560 dve prikolice kukuruza bruto 16t
Kad sam stisnuo papuču obe crtaju po drumu!!!!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Propustila mi je vodena pumpa na 577, koju kupit a da je u nsto boljem kvalitetu da ne kazem najbolju jer ni Tesanj vise nije kao sto je nekd bio ili je ipak bolja od turske i indijske ,sta predlazete ?

Jel uspeo neko da zadihtuje spoj izmedju bloka motora i kucista razvoda na imt 560?cujem da mnogima tu flisuje ulje.meni je poceo kad je bio pred generalnom ali i posle generalne flisuje a tom mestu.nije to neka velika kolicina ulja koje iscuri ali opet nervira.

Jbm li ga, nemam loše iskustvo sa Tešanjskom.... Ako radiš dosta sa njim uzmi Tešanj, ako ne onda TNS ili sam remontuj.
@Matić, Tesnila, Kobest, Tafe. Mislim da nema greške koji god da uzmeš.

Sad kad je sastavljen teško ćeš ga zapušiti.... Ali probaj. Skini volansku pumpu, odmasti taj deo sa brejk klinerom (brake cleaner) ili odmašćivačem za motore i peračem na toplu vodu i navuci sloj silikona na taj spoj. Ostavi da se osuši što duže, možeš i 24h. i možda uspe.

Ček' malo.... Kad je rađena generalka, nije stavljen silikon na zaptivač? Ti si to radio samo spolja?
Prednjica dole, pumpa vode, poklopac razvoda, zupčanici, kućište razvoda.... Nije komplikovano ako znaš.

Cak mislim da jeste stavljen ali je zaptivac koliko sam uspeo da vidim bas kao flis papir...ne znam al bih se usudio da resim vec jednom,dihtung bih napravio od pravog klingerita naravno.karter ne mora da se skida?

Ravnali su ga u Cubiju kada je rađen motor.Glava je takođe odrađena a evo već drugi put za dve godine kako je probio dihtung.Nije pregrevan a jedino ako ga je taster užig'o tokom rada sa silo kombajnom.

Nije prob silo kombajn.
Ima tu druga zackoljica.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kof nas ima neko ljepilo za dihtunge vidim ds je na 539 orginal taj dihtung poklopca bio ljepljen.
Ja nisam stavio i curi na diht masu of bernera.

E nebi sve išlo lako.
Problem u oranju nakon nekog vremena zaglavi hidrulika ostane u zraku.
Jel zna tko u čemu bi bio problem.
Polužje počne štekati.

E nebi sve išlo lako.
Problem u oranju nakon nekog vremena zaglavi hidrulika ostane u zraku.
Jel zna tko u čemu bi bio problem.
Polužje počne štekati.
Ako se desilo u oranju i nekongrolisano je podigao samo jedna stvar, igla kontrole vuce zaglavljuje ili ako je skoro nesto radjeno nije dobro slozeno.

Nazad
Vrh