Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to je jedva rekao, prvo je bilo daj koliko mislis da treba ja nisam hteo tako i on rekao.Jeftin ti majstor, da vadi staru remontuje i vraća za 30e
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ma nema majstora ovdje.Malo mi je cudno da se u Hrvatskoj ne moze naci majstor za Imt hidrauliku, do skora su to bili najzastupljeniji traktori...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Hahaha beše davno hvala na odgovoruJuniore, 'ladno si odgovorio coveku na poruku iz 2008.godine.
Odakle je majstor,je l sa Uba ili iz okoline?I to je jedva rekao, prvo je bilo daj koliko mislis da treba ja nisam hteo tako i on rekao.
Inace penziju je zaradio u Imt-u bas u vezi hidraulike...
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Iz Batalaga, pripada Koceljevi ali je blizu sa ove strane blize UbuOdakle je majstor,je l sa Uba ili iz okoline?
Zamolio bih za pomoc imt 5106 ne mogu da motam volan u mestu,pumpa skidana majstor kaze dobra je,podigo prednji kraj mota se lako i ne upaljen traktor, sta dalje
Kod mene je tako na ler ide teze na jaci gas lakse, sta je problem?A kada dodas gas, jel ide lakse ili normalno
Ma nema majstora ovdje.
Imaš dva tri u okrugu i nijedan pojma nema.
Jednostavno dok je orginal radi.
Čim nešto novo samo problemi s tim što ugradiš.
Tako i na 577.
Pumpa mora da ostvari 100bara da bi mu volan funkcionisao normalno... uglavnom zbog togaKod mene je tako na ler ide teze na jaci gas lakse, sta je problem?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока