Kad ja odnesem pumpu, bošista me obraduje sa 150+ evra kvarom, nikad da se zaglavi neki trun i tako to...I ja pričam o prstenu na transfer glavi!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ja odnesem pumpu, bošista me obraduje sa 150+ evra kvarom, nikad da se zaglavi neki trun i tako to...I ja pričam o prstenu na transfer glavi!!
Uzimali su ljudi nove mefin bilo je jeftino i radile su!!
Obožavam linijske pumpe, jest malo lenji i malo više troši ali je vrh po meni!!!!
A to što ti malo dimi kad kočiš motorom oće i od vodjica ventila!
Toliko polemike oko PVP i dizni a ja se setio jednog naseg kolege i njegove cuvene: "Sve bi ja boschiste na bandere pokacao za primer" . Delimicno je u pravu jer su zbog njihovih gresaka mnogi radili generalne na motorima, a neki su skoro pa dobili secer. Ja opet imam slucaj gde totalno produvao motor u 190ki zahvaljujuci odlicnoj pvp i diznama radi mekano i mirno a pritom i odlicno vuce (osim sto dimi plavo). Dakle, dizne i pvp=pola motora. Ako nisi zadovoljan remontom, menjaj majstora .
Gde se na roto pumpi steluje kolicina goriva??
Verovatno nije ništa opasno, unutra imaš pločicu sa 3 ili 4 rupe na koju je zakačen feder, mislim da se on otkačio ili pukao, on kontroliše leptir za gašenje.Na 539 rucica za gasenje ne reaguje. Kada povuces kao da je otkaceno nesto unutra. Je l moze to biti komplikovano nesto ili moze nesto "home made"?
Tu baš nisam siguran, moraš videti sa nekim od kolega koji se bolje razumeju u te pumpe, ja sam čačkao oko rotacionih.Linijska.
Menjaj bošistu!!!!!Kad ja odnesem pumpu, bošista me obraduje sa 150+ evra kvarom, nikad da se zaglavi neki trun i tako to...