lovac luka
Član
Ma UDJENI TI NANJGA SVE POSEBI I PO SVOME, JEBO IM TI MAJKU I INŽINJERU ŠTO GA PRAVIJO NEZNA TAJ NI DJE ŠUPALJ!!!!!
Klasičan poljoprivrednik zna bolje od inženjera i projektanta motora jebemtiženomajiku!!!
Aj sad ozbiljno dodje kod mene moj drug sa 560 linijska pumpa da mu izbacim termostat, rekoh mu JOVO KAURINE nećeš bez termostata voziti!!!
Ubacim ja novi termostat ali traktor loše radi, izvadim dizne kad jedna piša a dve sline samo jedna radi kako valja
Uzmem nove uloške i naštelujem pritisak za linijsku pumpu!!
Veli meni KAURIN dobro je radio što diraš?
Reko probaj sade, otera ga Jovo od mene direkt u brazdu, zove Jovo sa njive i kaže šta jevo ovaj traktor leti!!!!
Ide ko blesav!!! I uvek drži 85celzijusa!!
Reko Jovo Kaurine to je ispravan traktor!!!!!
Tako da te priče bolje ide kad se igraš sa pritiscima pusti kraju!!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Klasičan poljoprivrednik zna bolje od inženjera i projektanta motora jebemtiženomajiku!!!
Aj sad ozbiljno dodje kod mene moj drug sa 560 linijska pumpa da mu izbacim termostat, rekoh mu JOVO KAURINE nećeš bez termostata voziti!!!
Ubacim ja novi termostat ali traktor loše radi, izvadim dizne kad jedna piša a dve sline samo jedna radi kako valja
Uzmem nove uloške i naštelujem pritisak za linijsku pumpu!!
Veli meni KAURIN dobro je radio što diraš?
Reko probaj sade, otera ga Jovo od mene direkt u brazdu, zove Jovo sa njive i kaže šta jevo ovaj traktor leti!!!!
Ide ko blesav!!! I uvek drži 85celzijusa!!
Reko Jovo Kaurine to je ispravan traktor!!!!!
Tako da te priče bolje ide kad se igraš sa pritiscima pusti kraju!!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk