Zar ne bi dizao sam da je to u pitanju a ne spustaoLako moguće da je kriva igla od balansne opruge!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne bi dizao sam da je to u pitanju a ne spustaoLako moguće da je kriva igla od balansne opruge!!
Po ovome sto si napisao ako sam te dobro razumeo mislim da te opet zeza razvobni ventil.Kada mi zapne plug u nesto ili nece da se podize pa posle nekog vremena kad odlezi hoce ili kao danas podigne, pa se spusti sam i zakaci u podlogu i gde ne treba. Pri tom pridjem podignem rucno traktor drzi neko vreme pa spada opet i ne posize do kraja.
Traktor je 539 a plug jednobrazni? (Jednom pre kada mi se to desilo menjan je onaj kao ventil neki na pumpi za "novi tip" i to je resilo problem). Inace kada orem normalno hektare sam poorao nema tih problema.
pa i meni na to mirise, ali majstor ce morati da dijagnostifikuje. U sustini radi i ovako ne moram da zurimPo ovome sto si napisao ako sam te dobro razumeo mislim da te opet zeza razvobni ventil.
Sve zavisi gde zaglavi!!!!!!!!!Zar ne bi dizao sam da je to u pitanju a ne spustao
Bilo gde da zaglavi nema teorije da sam spusta,moze samo da dize sam ili da ne radi plivajuciSve zavisi gde zaglavi!!!!!!!!!
Nije do ventila nešto je u ploči hidraulika
Veruj da imaBilo gde da zaglavi nema teorije da sam spusta,moze samo da dize sam ili da ne radi plivajuci
I ja pričam o prstenu na transfer glavi!!Kume ajd u neku paru,a što se pumpe tiče ja mislim da on priča o onom bregastom prstenu a ne o tom što ti pričaš