Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čupa brezone iskrivi donju ploču itd
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Napravi se kratka poteznica za berac, cisternu i slicno, ako nije vidjeno do sad slikacuMeni je bitno da ova druga izdrzi teret a za otkacivanje i zakacivanje dizalica odradi kad je puna a poluga digne kad je prazna
A kako onda objasnjavate sto se na istu tu rudicu kaci recimo berac,mislim na dvoredni sa prepunim bunkerom i naravno na veliki traktor mislim,vjerovatno je manji teret nego puna jednosovinka jel da premda je moj rodjak na 560 pocupao brezone sa beracem,zato ja cesto proveravam da li nisu popustili. Posle ovih vasih informacija i iskustava morat cu ponovo preci na automatsku kuku
Ja i pricam o maximalno skracenoj rudici, kada je max izvuces to je onda posebna prica, odnosno veliki rizik, ako vuces nesto tesko.Ta rudica može da se izvlači i uvlači tj.podešava joj se dužina spram potrebe a brezone treba nekad i prekontrolisati.
Mislim na verziju sa orbitrolom.Ovde imaš više komponenti koje će ti smetati zbog utovarivača.
Jel mislis na opterecenje po brezone kad je skroz uvucena,ja opet mislio kad je vise izvucem da postoji mogucnost da ce ista lakse puknut pa kad berem ja je uvucem do kraja tj.skratimNa to sam i ja mislio.Kad je skroz uvučena trpi veće opterećenje nego izvučena a podešava se proizvoljno spram potrebe i tereta.
Moze, nije ista poluga, samo prebaci tvoju polugu na pumpu od s 44Dal neko zna da li se na 539 moze staviti ac pumpa od zmaja ili 577 da izbegnem taloznu solju i curenje,dal je ista duzina i ugao poluge koja pogoni pumpu