Zato fergo sa tom pumpom i radi isto kao i tafe na malom gasu, isprekidano, drndavo. Neko je ovdje, strucniji od mene, objasnjavao da ta pumpa konstrukcijski nema nekakav regulator, za razliku od IPM-a.
Ima regulator, svaka dizel pumpa ima neku vrstu regulatora. Dizel motor bez regulatora ne moze da ima stabilan ler i lako prelazi maksimalne bezbedne obrtaje. Na traktorima (i vecini radnih masina) je regulator konstantih obrtaja, Bosch tip RSV, polugom gasa zadajes broj obrtaja, a pumpa u zavisnosti od toga dodaje ili oduzima gorivo kako bi zadrzala konstantan broj obrtaja +-200 obrtaja. Npr u dok stojis povuces gas do 1600 obrtaja, a kad opteretis motor obrtaji padnu na 1400 i sam dodaje gorivo da bi odrzao obrtaje, dok recimo na autu koji ima samo regulator lera i maksimalnih obrtaja kad naidjes na brdo moras da dodas gas inace neces izaci.
Rikard bencic pumpe su radjene po licenci Bosch i imaju Bosch regulator, a na Tafeu je Bosch proizvodjac pumpe, tako da se radi o regulatoru istog dizajna.
Regulator radi na principu ravnoteze centrifugalne sile tegova koji se okrecu sa pumpom i sile opruge. Opruga dodaje gorivo, a centrifugalna sila oduzima. Kada dodas gas zapravo natezes oprugu i tako povecavas broj obrtaja koji je potreban da bi centrifugalna sila savladala opruge i oduzela gas.
E sad problem je sto je centrifugalna sila zavisna od kvadrata broja obrtaja, a sila zatezanja opruge je linearna. Tako da je opruga koja je taman dovoljno jaka da regulise pri 2000 obrtaja motora prejaka za regulaciju lera. Zbog toga regulatori imaju bar po dve opruge, jednu za ler, drugu za srednje i vise obrtaje. Kod rotacionih one su postavljene redno, prvo se zateze mala ler opruga, a kad se ona zategne skroz zateze se glavna opruga. Ali kod RSV regulatora to nije bas najbolje reseno pa zalecu na malom gasu. U radu to i ne smeta mnogo, ionako se taj opseg obrtaja ne koristi ni u jednom poslu.
IPM linijska pumpa je drugacija, regulator izgleda slicno ali ima razlike. Pretpostavka je da je IPM linijska radjena po licenci Britanskog CAV-a i da taj problem nije toliko izrazen.
Ali svakako nijedna pumpa ne radi toliko lose kao na 549 rotaciona. Ja ne znam sta su zeznuli u dizajnu kad 539 radi mirno, 560,565,577 svi rade normalno sa rotacionim pumpama, jedino 549 radi na 2 klipa i trokira pod malim gasom.