Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ATF i bez brige!!!!!U imt 560 u hidrovolan sipam atf.. sta sipati u 577 hidro.. ipak je ovo zupcasta pumpa a tamo krilna.. pa neznam mozda motorno?
Kako se vrsi ispiranje,zamena ulja i ciscenje filtera.Po upustvu za upotrebu, ulje se menja nakon 400 sati rada
Pa onda i u rezervoar umesto goriva treba sae 30 ako pusti AC ili PVP da ne bude problem!!!Kako se vrsi ispiranje,zamena ulja i ciscenje filtera.
Cuo sam da je najbezbednije sipat ulje sae 30 jer ako propusti u motor nece biti problema dok ATF nije zdravo ako se izmesa sa motornim uljem
Montoya,kod mene je ovakva pumpaNe moze sae 30, ne radi dobro volan... bar kod mene
Odvrnes crevo sa klipa i isteras ulje okretanjem volana, skinis posudu sa pumpe zamenis il operes filter, naspes novo ulje...
Kod igora u vajskoj ima točkovaZnam da nije mesto ali...
Molio bih za pomoc.
Trazim negde da kupim kompletan tocak (guma+ felna) za imt 533 (11.2-28).Imao sam posetu "pripadnika romske manjine" i ukrali mi tocak sa traktora.Zvao sam ove sa KP i ostalih oglasa ali me samo zavlace i mazu.
Ako neko ima ili zna nekog ko ima da proda tocak,bio bih mu veoma zahvalan.
Izvinjavam se moderatorima ako ovo nije mesto za ovaj post.