Moze komplet od 533 bez problemaDonji deo mora od institucije da se vrati a gornji budži šta ti volja.
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze komplet od 533 bez problemaDonji deo mora od institucije da se vrati a gornji budži šta ti volja.
Ivane nisam siguran da takva opcija postoji u ponudi što se tiče tih Turskih setova za ugradnju.Aludirao sam na sistem koji fabrički nose 539 P i 549 modeli traktora, jeste skupa varijanta ali mnogo praktičnija.
Marko nisam dobro napisao.Trebala bi da trpi najviše kada je skroz uvučena tj.tada je najjača.
Gde ima da se kupe novi brezoni za plocu poteznice IMT 539
Jel ima duzi-kraci ili je sve to isto
Jel ovo? https://www.agrogas.co.rs/sr/rezerv...ke/vijak-ploce-automatske-kuke-fi-18-x-2.htmlGde ima da se kupe novi brezoni za plocu poteznice IMT 539
Jel ima duzi-kraci ili je sve to isto
Vidim da spominjete kvalitet šrafova, nabavio sam nosač prednjih tegova za 539 pa mi trebaju kvalitetniji šrafovi u kom kvalitetu je najbolje da uzmem.Kvalitet je 10.9.
Ja sam na oba traktora napravio casice od aluminijuma, sa tim da sam ovu gornju povrsinu sto nalijeze na gumicu obradio tako da ima dva kanalica a izmedju dva ostra brijega. Tako funkcionise jedno 7-8 godina i vise na tom spoju nema da vlazi, a ne da kapa.Dal neko zna da li se na 539 moze staviti ac pumpa od zmaja ili 577 da izbegnem taloznu solju i curenje,dal je ista duzina i ugao poluge koja pogoni pumpu
150 din/kom (sa feder podloskom i maticom)Posto su bili?