Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno su sranje jebo ih konstruktor.Ja hoću da izbacim ta govna na svim traktorima i stavim elektro i miran!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Od čega moze da se nabudzi elektro pumpaJa hoću da izbacim ta govna na svim traktorima i stavim elektro i miran!!
I sta, tolikog momcinu masakriralo 3 deca loze i 7 piva????Leka je kupio neku kao PRAVU i riknula na zmaju, kupio kinezaru sa facebooka i tera već 3 godine
Imao sam 2 sa perkinsa jedna je na traktoru druga na kamionu i rade odlično
Stigle su mi 4 neki dan kinezare sa facebooka i idu na 539 i 560
Možda i 533 englezer
A 1 nek ostane u rezervi
Kupim IPM i uvek slini, kupim tursku na benzinskoj bude super prvih 3 meseca i onda slini, ako skineš čašicu da očistiš opet slini!!!!!
Teraj je u pm treba razbiti i baciti!!!!!!!
Stvarno su dno!!!!!!!
Nego sinoć pijana glava se vraća sa njive i kad sam tresnuo u prokopan asvalt ( neke cevi razvlače) isečeno 30_40cm širine i 30 dubine popucaju mi brezonii na prednjim nosačima kabine!!!!!
12mm brezončine 4 komada se zalomila jutros sam ih vadio da sredim da mogu vozati torinu čistimo ovčarnike
19 puta sam pažljivo prešao ali taj 20 put sam bio ubiven, večerali na njivi nas trojica pekli roštilj i litra lozovače i gajba pive
Ko mačići
Ovaj novi Tafe/IMT sa tier 3 motorom, rotaciona pumpa, ima pumpu na bloku kao IMT ali nije membranska, vec je klipna kao na kamionima itd. A montirana na bloku. E sad je pitanje da nisu promenili raspored srafova na blokuJa hoću da izbacim ta govna na svim traktorima i stavim elektro i miran!!