Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Zombie, jel si se raspitao oko uvoza traktora iz Srbije?
North ARMY je napisao(la):Mislim da ovaj ima perkinsa.
Bubu je napisao(la):Mozda ima Perkinsa ali ne mora da znaci. Ima njih u vise varijanti sto se snage tice!
Oni inace nose stari tip motora S44 (razlika je u semeringu na radilici do zamajca) ili pomenutog Perkinsa A4.248;
Sto se menjaca tice-isti je kao na 578 i na 560. Sve ostalo je kao na prvoj seriji 577. . .
bubu menjaci nisu isti kada budem da namolim sina da ti posljem slike ja to neznam a necu ni da ucimBubu je napisao(la):Mozda ima Perkinsa ali ne mora da znaci. Ima njih u vise varijanti sto se snage tice!
Oni inace nose stari tip motora S44 (razlika je u semeringu na radilici do zamajca) ili pomenutog Perkinsa A4.248;
Sto se menjaca tice-isti je kao na 578 i na 560. Sve ostalo je kao na prvoj seriji 577. . .
565 je napisao(la):drugari neka ni neko kaze imam 565,netrosi mi gram ulja ali ako mi igrom sulcaja zadrhti noga na gasu on izbaci oblak crnog dima sta mu moze biti
565 je napisao(la):jesam druze pre desetak dana sam stavio novi filter ali opet isto dimi stid me da mu dam gas
I ja imam 565 i od kad znam za njega on dimi. Proveri grejac za svaki slucaj, ali cisto sumnjam da je to. Ako dobro pali i ide i dimi crno a ne plavo sivo, ne sekiraj se.565 je napisao(la):drugari neka ni neko kaze imam 565,netrosi mi gram ulja ali ako mi igrom sulcaja zadrhti noga na gasu on izbaci oblak crnog dima sta mu moze biti
proveri i ugao paljenja565 je napisao(la):skidao sam i grejac da vidi dal propusta naftu sve je okej,pali ko mina ide lepo ali dimi brate ko lokomotiva da skidam jos dizne da vidim
treba mu smanjiti punjenje na PVP i nece imati toliko crnog dima....565 je napisao(la):drugari neka ni neko kaze imam 565,netrosi mi gram ulja ali ako mi igrom sulcaja zadrhti noga na gasu on izbaci oblak crnog dima sta mu moze biti