Bobo
Član
Neobicna po "masnijim" gumama i novijim tipom kabine?
Mozda je nesto ne vidim, ali to je TO...
Mozda je nesto ne vidim, ali to je TO...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo je napisao(la):Kazem ti, da je prije imao 5m spremac (plave boje, ne znam koji proizvodjac) i da mu je bio malen za Brenu. napravio je ovaj veci i po brazdi prvi prohod 1. direktna, 2. prohod 2. i da vidis posla.
kad sam radio s tim traktorom, vozio sam ga bar sat vremena i to stalno 2. i iber gas, jer mi je tako i receno. Pokusao sam i s pola gasa krenuti i islo je bez problema, a gas kad dodas sa spustenim spremacem, samo baci dim i ODEEEEEE kao metak. Ova njiva je 16kj u komadu i bez stajanja ju je odradio bez problema dva puta tragom. Nit se grije, nit ista.
Jos mi covjek pricao da bi volio uduplati zadnje tockove, kao i ti, samo se boji da svojim "iber gasom" nece polomiti mjenjac ili diferencijal. Bolje da malo i vrti, nego da nesto unutra trpi, zar ne?
Tako je, 560 moze tanjurati s OLT 28 tanjura po ravnom samo tako. uz brdo je malo problematicno, ali ide. Tko god ima 549 obican, ima i 24 diska tanjurace...
jako mi lici na kabinu od 5170-5173Bećarina pusta je napisao(la):