Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shale je napisao(la):Ljudi dali neko ima tog novog 577 ili da li ga je uopšte neko vozio Sve je to lepo što vi pišete ali jel neko zna kako se on pokazao na njivi? A ne da bude kao šte je onaj čšvek kupio novog 539 pa posle 30rč potrošio mu 5,5 l ulja....
galki je napisao(la):dr gruja da su klipovi 98,48 traktor nebi ni upalio taj sto ti je pricao laze te mozda karike od tog precnika ali klipovi nikako
neznam kako da ti kazem da se nenaljutis ali nije bitno svak ima pravo na svoje misljenjeDr.Gruja je napisao(la):I ja nisam mogao da verujem ali covek kaze da je klip bio 98 mm i stvarno mu je radio generalku posle dve godine i vitlao sve redom od Milurovica od koga ga je kupio, pa servisere, direktora imt-a i na kraju ga uradio za svoje pare.Ko ne veruje dacu mu njegov telefona pa nek proveri.galki je napisao(la):dr gruja da su klipovi 98,48 traktor nebi ni upalio taj sto ti je pricao laze te mozda karike od tog precnika ali klipovi nikako
Nije tačno prijatelju. Dali si pogledao film maratonci ? Kod nas je sve moguće.Kosjerac je napisao(la):Ija u to nemogu da poverujemda je klip 98mm a hilzna 101mm to je razlika 3mm to prvo bi moralo da lupa kao 100 kovača, kao drugo kako je uopšte palio taj motor i kako je radio nije mi jasno, ali kod nas je sve moguće sem polovnog mrtvačkog sanduka.
Dr. Gruja ja tebi verujem da se to desilo, ali ako je to tako, onda su svi komentari suvišni.
Kosjerac je napisao(la):Ija u to nemogu da poverujemda je klip 98mm a hilzna 101mm to je razlika 3mm to prvo bi moralo da lupa kao 100 kovača, kao drugo kako je uopšte palio taj motor i kako je radio nije mi jasno, ali kod nas je sve moguće sem polovnog mrtvačkog sanduka.
Dr. Gruja ja tebi verujem da se to desilo, ali ako je to tako, onda su svi komentari suvišni.
Dragan18 je napisao(la):sta kazete za nizak klirens na imt 550.11 ,539 i ostalim manjim modelima sa prednjom vucom...?