IMT

Sto u prevodu znaci da je vise sajamski nego praktican . :haha:

meni ne bi smetalo nista samo da imam.Covek se na sve navikne .
Post je spojen: [time]1274361685[/time]

Zasto ne bi bio praktican?!?

Na ovom 577 su rucka za upravljanje hidraulicnim prikljucnicama na jako dobrom mjestu, a ne ko na starijim IMT-ima dolje s lijeve strane... Utovarivac se lako skine, pa ako trebas nesto i raditi sa hidraulicnim prikljucnicama, mozes. Uz utovarivac se dobije i komplet standardnih IMT tegova koje sve ni ne mozes poslagati naprijed na 577, pa ako zatrebaju tokom oranja, imas i njih na raspolaganju, da ne moras tegliti utovarivac na njivu. Koliko znam da niti jedna firma ne daje ptoruteg uz utovarivac, mislim da ga ni nemaju u ponudi...

Ja ne mogu vjerovati, svi se nesto pogospodili i traze mane ionako jeftinom i jako dobrom traktoru.

Pricaju mnogi da je Valtra JEDINA koja tvornicki isporucuje utovarivace na traktorima, i to Quicke, cak se ni ne trude praviti svoje. IMT je tu onda u prednosti, zar ne? Ali IMT nije traktor, to nema usporedbe s jednom valtrom...

Sumadinac: Dobro kazes, samo da imas, ne smeta nista ;)

Ja sam ljubitelj IMT-a. 577 mi se strasno svidja i mislim da jeste kvalitetno radjen , ali ovo na slici je bruka i sramota i misli da bi bar polovina nas na forumu to odradila bar za malo bolje.

2wghe9f.jpg

A to je na ovom traktoru:

33b1r0p.jpg

Ljudi dali neko ima tog novog 577 ili da li ga je uopšte neko vozio:haha: Sve je to lepo što vi pišete ali jel neko zna kako se on pokazao na njivi? A ne da bude kao šte je onaj čšvek kupio novog 539 pa posle 30rč potrošio mu 5,5 l ulja....

Da li mozete verovati :sta: kod mene u selu covek kupio 577dv novi tip pre oko 3 g. pred jesen, nije orao sa njim te jeseni samo ga razradjivao u prolece poceo setvu sa njim vidi trosi ulje zove servis kazu nije to nista malo dok ne ulegnu karike kad je dosla sledeca jesen on pocne oranje a on trosi li trosi ulje, garancija istekla vozio ga jos do leta sledece godine potrosio bure ulja i resi da ga rasturi misli covek da zamene karike mada ga nije nikad pregrevo kad mu ja majstor izvadio klipove imaju sta i da vide hilzne normalno 101 mm. a klipovi 98 mm. poludio covek iso da reklamira ali garancija istekla pretio da ce ih p..... direktora, servisera i ostale i posle 6 meseci uradio generalku ali za SVOJE PARE. ::novac:: :ppozdrav: ::traktor1::
Shale je napisao(la):
Ljudi dali neko ima tog novog 577 ili da li ga je uopšte neko vozio:haha: Sve je to lepo što vi pišete ali jel neko zna kako se on pokazao na njivi? A ne da bude kao šte je onaj čšvek kupio novog 539 pa posle 30rč potrošio mu 5,5 l ulja....

Pa ovaj sa ferdzom je dobro i prosao potrosio samo 5,5 l. ulja u odnosu na mog komsiju koji je potrosio bure ulja, ali ima tu i dobrih strana ove istinite price OSTALO MU PRAZNO BUREEEEEE :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

Meni je pricao rodjak koji je radio u zastavinoj kovacnici da su sad imtu ,od kad su ove subvencije , delovi loseg kvaliteta jer jure da postignu prozivodnju narucenih traktora.A u susednom selu covek kupio novog fergusona i zali se da mnogo trosi ulja a trecem covek posle 500 sati radio generalnu bas zbog ulja.

dr gruja da su klipovi 98,48 traktor nebi ni upalio taj sto ti je pricao laze te mozda karike od tog precnika ali klipovi nikako

I ja nisam mogao da verujem ali covek kaze da je klip bio 98 mm i stvarno mu je radio generalku posle dve godine i vitlao sve redom od Milurovica od koga ga je kupio, pa servisere, direktora imt-a i na kraju ga uradio za svoje pare.Ko ne veruje dacu mu njegov telefona pa nek proveri. :ppozdrav:
galki je napisao(la):
dr gruja da su klipovi 98,48 traktor nebi ni upalio taj sto ti je pricao laze te mozda karike od tog precnika ali klipovi nikako

Dr.Gruja je napisao(la):
I ja nisam mogao da verujem ali covek kaze da je klip bio 98 mm i stvarno mu je radio generalku posle dve godine i vitlao sve redom od Milurovica od koga ga je kupio, pa servisere, direktora imt-a i na kraju ga uradio za svoje pare.Ko ne veruje dacu mu njegov telefona pa nek proveri. :ppozdrav:
galki je napisao(la):
neznam kako da ti kazem da se nenaljutis ali nije bitno svak ima pravo na svoje misljenje

Ija u to nemogu da poverujemda je klip 98mm a hilzna 101mm to je razlika 3mm to prvo bi moralo da lupa kao 100 kovača, kao drugo kako je uopšte palio taj motor i kako je radio nije mi jasno, ali kod nas je sve moguće sem polovnog mrtvačkog sanduka.
Dr. Gruja ja tebi verujem da se to desilo, ali ako je to tako, onda su svi komentari suvišni.

Sve je moguće... mi smo pre nekoliko godina radili jednu Rakovicu 65 koja je trošila ulje, imala je malo sati rada, ne znam tačno koliko. Kad smo izvadili klipove, vidimo da su to oni kratki sa tri karike što se ugradjuju u brzohodne turbo motore. Imali su jako velik zazor izmedju klipa i cilindra, bukvalno su se drmali, a cilindri tek neznatno potrošeni. Stavili smo mu nove klipove i karike i sad radi bez problema, već godinama. Traktor je 1990. godište.

Kosjerac je napisao(la):
Ija u to nemogu da poverujemda je klip 98mm a hilzna 101mm to je razlika 3mm to prvo bi moralo da lupa kao 100 kovača, kao drugo kako je uopšte palio taj motor i kako je radio nije mi jasno, ali kod nas je sve moguće sem polovnog mrtvačkog sanduka.
Dr. Gruja ja tebi verujem da se to desilo, ali ako je to tako, onda su svi komentari suvišni.
Nije tačno prijatelju. Dali si pogledao film maratonci ? Kod nas je sve moguće.

Evo sada sam bio na centru sela sa tim covekom i rekao mi je ponovo da su klipovi bili od tamica fi-98 mm IMA SVE NAPISMENO jer je motor radjen u remontnom centru u Dobanovcima i tamo je NAPRAVLJEN ZAPISNIK O ZATECENOM STANJU ko ne veruje dajem njegov tel. pa neka se sam uveri :ppozdrav:
Kosjerac je napisao(la):

Dragan18 je napisao(la):
sta kazete za nizak klirens na imt 550.11 ,539 i ostalim manjim modelima sa prednjom vucom...?

Odgovorno tvrdim da 550.11 nema nizak klirens... S tako malim traktorom nikada ne ides u neko veliko blato, jer nemas sto raditi s njim po blatu... Repu sigorno nece voziti po vagasima i razrovanim putevima, tak oda opet valja. ja s 549DV radim sve teze poslove na 30kj i nikada se nisam objesio orednjim mostom. Uvijek i doslovce uvijek nasjedne zadnji most.

@Bobo pa tvoj 549 pravi vagase tj on je jedan od vecih u selu po tvojim recima,a kako se vratiti kuci istom lenijom kojim ide rus,577,brena ili neki jaci... :cao:

Pa ljudi kad je imt i valjao ako cemo iskreno,moj cale kad je 82e kupio nov 560 doterao ga kuci,a on kaplje na semeringu radilice,i napred i nazad.nije se jos ni zagrejao a kad se zagrejao onda je curio na sve strane :haha: ja sam sa imt definitivno zavrsio pa da je dzabe,a sad pogotovo zbopg materijala,kvalitetnog... :udri:

Moje selo ima 60 kuca, tako da nije bas jaka konkurencija. jedini jaci je ujakov 558, a ostatak je sve 539 i jemu slicno.

Radim i zemlje u susjednom selu gdje voda izvire putem i tu su jaruge tolike da kad s 539 prolazim, moram noge podizati da se ne smoce. kad tu prodje kolega s dvije Brene i prikolicama, ja za njim idem bez problema...

Kazem, ako sam negdje i zapeo, zapeo sam zadnjim krajem. Prednji most mi do sad jos nikada nije smetao na traktoru, a idem s njim i u sumu i nemam problema s prolaznoscu.

@Dr.Gruja
i sad tom tvom prijatelju, jel radi traktor ok?kakvu ima hidrauliku, ovu novu?jel ima ovu novu kabinu?

mi smo nešto razmišljali da ga uzmemo na jesen,al se bojim da čim ga doteram kući imaću kvarova, pa kakva je to kupovina....inaće jadan čovek iz mog sela je pre dve godine uzeo nov 560 i do sada napravo 760rč i nikakvih problema nije imao....

Nazad
Vrh