IMT

Sve sto na njemu fali je estetske prirode i par stotina evra resi sve nedostatke-farove, retrovizore, tonirana stakla, kvalitetniji akumulator...
Bitno je da je to u sustini dobar i pouzdan traktor, a sve ostalo su budalastine koje se srede i posle nemas brige! :ppozdrav:

Jebo ti nov traktor kad na novom treba nešto popravljati.... Ako ikad budem imao para da kupim novo, ja hoću da ga VOZIM a ne da ga popravljam!

Bubu je napisao(la):
To nije popravljanje, to je dorada! Radije bih doradio nesto za par stotina evra nego kupio Zetora koji kosta kao 2 IMT-a da li to zaista vredi?
Ako se uzme u obzir sadašnja kvaliteta novih IMT-a, vredi! Jer ta dva imt-a će pojest još 2 tokom svoje eksploatacije + izgubljeno vrijeme. Budimo realni, dok su se traktori pravili da rade a izgled nije bio bitan tad su i valjali, sad su samo manekeni (a zna se kako manekeni rade), slično je bilo i s zetorovom serijom Major, kockaši su nepoderivi, dok majora ima svakakvih. Proxime su valjda ok.

Danas i ako uzimaš novi, bez obzira na marku (osim top klase ali i tu zna bit izuzetaka koje samo potvrđuju pravilo) nemožeš bit siguran i 100% reć e ovaj ću samo održavat i točit bar prvih 5000rč jer danas kako mi se čini ni održavanje nije ko prije, danas uz to još ide mijenjanje semeringa, karikanje motora, i sl. stvari. Pričamo o traktorima koji ''kao'' odgovaraju našem ''dubokom'' džepu.

Dok prije 20-30-50g, kupiš novi traktor i radiš, koji od današnjih novih može radit +30g što je skoro pa prosijek voznog parka.

Samo moje mišljenje, bez ljutnje. Nadam se da sam u krivu..

Ja bih pre kupio polovnog Zetora nego novog IMT-a-u nov traktor ti još treba da ulažeš-sramota.Čak i 15 godina starog.Video sam džondira 74-o god.-kap ulja se ne vidi na njemu

Zoran0230 je napisao(la):
Ja bih pre kupio polovnog Zetora nego novog IMT-a-u nov traktor ti još treba da ulažeš-sramota.Čak i 15 godina starog.Video sam džondira 74-o god.-kap ulja se ne vidi na njemu
Kad su ga sveze oprali :haha: sala ::svaka cast::

Zoran0230 je napisao(la):
Ma sramota je da pored sve te silne tehnologije, jeftinog proizvodnog procesa, velikih mogućnosti se proizvode i dalje škart strojevi. Istina da su neke firme na razini 70g prošlog stoljeća, al to je kriva vlast, pardon lopovi.

Dok god je poredak u firmama ovakak:
1.ekonomist(zna se)
2.političar(uklopi to sve u zakon)
3.inžinjer
nema pravih strojeva, na jednom predavanju je to ljepo objasnio Davor Pavuna i usput izvrijeđao nazočne pripadnike legalnog kriminala(vlasti) :bravo: :D

Samo što ja mislim da je kod nas trenutno stanje ovakvo:
1.lopov
2.lopov
3.šljker

Da nebude off, zašto nisu još uvjek odvojili na malim imt-ovima vanjski hidraulični krug da bude nazavisan? vau koja je to nauka...

Ljudi nemojte pisati gluposti
jeste IMT na nivou od pre 20 god. po tehnologiji ali je i u klasi najpovoljniji po ceni
Za jednog Zetora od 65ks kupiš dva 577 dv,sem udobnosti niša on neće ni brže ni lakše ni bolje ni odraditi od 577 a i više će potrošiti goriva

U pravu si Montoya, Imt jeste najjeftiniji, ali bi moglo još ponešto da se doradi, a to ne bi puno povećalo cenu: zaptivenost kabine, osvetljenje, bolje sedište...

MONTOYA je napisao(la):
Ljudi nemojte pisati gluposti
jeste IMT na nivou od pre 20 god. po tehnologiji ali je i u klasi najpovoljniji po ceni
Za jednog Zetora od 65ks kupiš dva 577 dv,sem udobnosti niša on neće ni brže ni lakše ni bolje ni odraditi od 577 a i više će potrošiti goriva

Potpisujem!

Oni koji nisu vozili 577, ne znaju sta je taj traktor sposoban da uradi!
Zaptivenost na tim novijim kabinama nije losa kao sto je ranije bio slucaj a na sediste ne treba da bude zamerke jer se ugradjuje od proizvodjaca COBO Made in Italy i u klasi je GRAAMER sedista. Inace, to sediste COBO u slobodnoj prodaji kosta nesto vise od 200 evra. . .

Budimo srecni sto IMT uopste postoji i koliko toliko proizvodi.Vidite samo koliko su (bar 90 %) fabrika unistili i zatvorili.
Sve je to lepo,strane i skupe masine,izvikane marke,kurčenje pred kolegama,prijateljima i ostalima.
Ekonomski,logično i zdravorazumski posmatrano je uvek bolje koristiti domaće(pa neka je i malo lošije).Ali je domaće.To je kao da neko kaže da više voli tuđe dete nego svoje jer je malko lepše.Svoje je svoje.
Pa kad radnik u fabrici zaradi platu,doće kod mene da kupi jaja,mleko,debelo svinče.Veća potražnja,veća i zarada poljoprivrednika.
Zato sam ja uvek za naš IMT.
A za one koji više vole kvalitet starih traktora,evo rešenja.
Kupe neki stari od 30 god.za male pare, odu u IMT kupe sve novo(kabinu,haubu masku,instrument tablu...) i naprave odličan traktor.Spolja ganc nov,unutra kvalitet od pre 30 g, a jeftiniji od novog.

Danas sam gledao jednog zetora na sajmu...ma nije on pesma kao sto su ga neki opevali.
Na imt-u se to zove limarija jer je od lima,ne znam kako se zove na zetoru jer je od plastike...isto se drma kao na IMT-u i za par godina na rupama ode sve u 3 lepe. Zice neke koje su se videle su iste kao na mom kineskom skuteru,malo je probio ulja i bio mastan kad smo skinuli poklopac...sediste unutra...e jebes mi sve ako na 577 nije bolje od onog sto je bilo u pomenutom zetoru,samo sto na zetoru imas mogucnost da doplatis za bolje sediste,klimu i jos 100 pizdarija,mislim moze i u imt-u al samo na papiru.

Posle je namestio . :ppozdrav: To je savremena mašina pa prvo treba da se pogleda kako se skida - vraća hauba :haha: :haha: :haha:

razocarali su me manji modeli IMT-a sa prednjom vucom, klirens im je jako mali, cini mi se da bi zakacili gotovo za grudvu zemlje ispod. ::lose:: ::lose::

jedina svetla tacka je onaj imt 577 novi tip, stvarno lepo izgleda, a i 2050 nije los ali i on je pomalo nizak ....

Evo jedno pitanje za poznavatelje IMT-a. Jesu li na novom IMT 539 (nova limarija) konačno zatvorili one rupe u kabini što imaju dolu kod papučica kvačila i kočnica?

Nazad
Vrh