IMT

Axa, sorry NA!
Ja te malisane ni ne gledam pa zato nisam ni razmisljao o njima. . .

:D :ppozdrav:

Jesenas sam drugara izvlacio iz vagasa-naseo covek sa 539 poteznicom bas kao sto Marko kaze! :haha:

Cena samog traktora je redovna posto na traktoru nema nikakvih prepravki a cena utovarivaca sa kasikom i dodatnim tegovima koji se kace pozadi na poluge je oko 5000 evra ako se ne varam...
Treba kupiti odvojeno traktor i utovarivac i pokusati ostvariti subvenciju na obe masine posebno!

Bubu je napisao(la):
Cena samog traktora je redovna posto na traktoru nema nikakvih prepravki a cena utovarivaca sa kasikom i dodatnim tegovima koji se kace pozadi na poluge je oko 5000 evra ako se ne varam...
Treba kupiti odvojeno traktor i utovarivac i pokusati ostvariti subvenciju na obe masine posebno!
Ne mozes ostvariti povracajna dve masine u istoj godini. ::lose:: ::lose::

Preskup je. Upravo sam diskutovao sa mojim bretom preko skajpa i kaze da ne dolazi u obzir nov 577. Kaze nece nikada uspeti da ga isplati.
Uvaj prednji utovarivac(frontal): nisu ga uradili po zadnjim standardima( da moze da se zameni prikljucak za nekih 2min(lopata)) Uradili ga po sistemu kao pre 20 god. Necu da kazem da nije dobar, naprotiv on je odlican , samo taj tip utovarivaca je zastarela tehnika.
Hvala ti puno lalo na informaciji. :ppozdrav:

Lala iz Banata je napisao(la):
Ne mozes ostvariti povracaj na dve masine u istoj godini. ::lose:: ::lose::

Mozes ako nisu iz iste grupe masina! Mozes npr. za 1 traktor, 1 sejalicu, 1 utovarivac stajnjaka, 1 prskalicu. . .

Inace, utovarivac koliko sam zapazio ima EURO kacenje da moze da se skine kasika za minut. Na kasici ima jedna rucka koja se povuce i ona ide dole.

NA, 550.10 DV prolazi ne bi vjerovao kuda... Po meni im smeta samo rezervoar goriva sto je ispod kabine, dok je na mom 549 ispod haube... S prednjom vucom prolazi kroz stvarno jako skakljive situacije... Ja sam super zadovoljan.

Nego, ona slika gdje je 577 stari tip... nesto mi se cini cudan zadnji kraj, da su zadnji tockovi rasireni, a vidim da vise unutra ne idu od kabine. meni se cini da je tu nesto mjenjano...

U kabini ovog 577 sa utovarivacom postoji li dzojstik za upravljanje utovarivacom ili su to dve ili tri poluge ili ko zna sta vec ?

Nazad
Vrh