MONTOYA
Član
Ako ima dobar neki kod tebe ima čovek koji bi platio ga toliko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako treba promeniti španere-promeni. Ali lanac i lančanike..... Rastavi,proveri u kakvom je stanju pa ako baš mora onda promeni ali sačuvaj stare delove!Mijenjam lezaje na vodenoj pumpi na 533 pa se razmisljam dal da promijenem i lanac sa spanerom posto je vec dosta rastavljeno na traktoru.Traktor je 30 godin kod nas i nikad to nismo dirali...Dal bi uopste ista dobijo u radu traktora
Ne znam, raspitacu se, ako ima javljamAko ima dobar neki kod tebe ima čovek koji bi platio ga toliko
Mi smo prodali ovog leta Imt 533, 1974 godiste, generalno je sredjen bio, prednje gume nove, zadnje su osrednje bile i dvostepeno kvacilo je imao. za 2100e. Prateci oglase primetio sam da je cena trojki u blagom porastu, zadnje serije sa kabinom i kompresorom se krecu 2400-2500e, pa i vise koliko traze preprodavci.Koliko bi vredio 533, nov kupljen 1979., dvostepeno, špera, bočna kosa, sve 4 nove gume stavljene prije nekoliko godina, uredan i održavan, tvorničko stanje.?
Isti slucaj. Pogotovo kad trebam da udjem ili da izadjem iz kabine. To su muke zive.A vidis mene umori da ne mogu da dodjem sebi tri dana...al svako ima svoje misljenje