Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda nesto ne valja sa vasim tanjiracama.Kod mene na v tanjiraci su njihovi lezajevi,odradjivala je po 600 kj godisnje bez jednog crkavanja lezaja sto je po meni dobro.Sa ostalim njihovim lezajima nemam iskustva.
Ja bi taj par kupio za 300 evra bez obzira da li ces naci nesto drugo.Da sam ja trgovac ne bi ga dao ispod 500 evra.Moj je pre 11godina za 5210 kostao 1200 evra,i po meni vredi svaki dinar ulozen u njega.
Hm,mislio sam da malo mora biti pare i kod dobrog motora,onako kad se gleda iz ugla gde upire sunce ima malo pare dok je motor na radnoj temp. inace se neda primetiti,prodavac tvrdi da je traktor malo radio pa zato ovde pitam
Ja bi taj par kupio za 300 evra bez obzira da li ces naci nesto drugo.Da sam ja trgovac ne bi ga dao ispod 500 evra.Moj je pre 11godina za 5210 kostao 1200 evra,i po meni vredi svaki dinar ulozen u njega.
jel prodaješ 5210?
Malo mora normalno je pogotvo ljeti i ugrijan.
Evo moga 39 opran zasluzio pranje...
adult image
gif uploader
Pa bio je na forumu na oglasima sad ga nema, bit ce da je otisao PA-PA...
Moras gume bolje oprati..ne ide cisto odelo na prljave cipele..
- - - - - - - - - -
Koliko je para covek tražio i ne otisao tako brzo..