Xone
Član
Odmeravajuci ventil se glavi u kucistu pumpe kada se ugasi traktor on ostane u ugasenom polozaju i nema dotoka goriva u rotor, treba ga zameniti nije komplikovano moze na licu mesta bez skidanja pumpe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na 560,a mislim da je rezervar isti prestaje da vuce gorivo kad je ispod 4 litre...[/QUO
Kod mene je ocigledno bilo vise,kazem ispod 10l nije sigrno mada mi se nikad za ovo godina nije desilo da povuce zrak zbog manjka goriva te tako i nisam znao da moze stat vec pri tih tricavih 10 l. Ferguson me znao jednom dovest kuci sa gorivom koje je bilo samo u filterima te sam sve dosad bio ubedjen da je isti slucaj i kod drugih imt traktora,sad vidim da nije.
Kod mene na 560,a mislim da je rezervar isti prestaje da vuce gorivo kad je ispod 4 litre...
Ништа неће фалити линијској пумпи високог притиска јер се она подмазује уљем,а ротационој ће сигурно сметати,у најгорем случају може и ротор да откине...Ja mislim da pumpi nece nista skoditi ako ostanete bez goriva mislim da je to mit nikome zbog toga nije stradala pumpa uvek je neki drugi razlog.
Roto pumpa kada uvuce samo malo zraka, traktor se onda i gasi.Ништа неће фалити линијској пумпи високог притиска јер се она подмазује уљем,а ротационој ће сигурно сметати,у најгорем случају може и ротор да откине...
Vecu glupost nisam procitao..da pumpa gecrkt kad ostane bez goriva..