Eto, znam i ja nekog vraga... Uglavnom, kolega je na nju prikljucio filter jer rijetko koristi kardan i posto ima stari tip kardana koji mora biti ili ukljucen ili zakocen. Spojio je da na polozaju kocnice ulje ide kroz filter i kaze cim primjeti da mu se okrece kardansko vratilo, znak da se filter postopao. Sad ga preventivno mjenja kad i filter na motoru i kaze nikad problema.
Kod mene je novi tip kardana ali ne bih tu pumpu opterecivao vise no sto mora biti pa bih ja filter veceg protoka spojio na pumpu za vanjske potrosace i to bi bilo to. Cak sam razmisljao u pravcu da ubacim manometar u kabinu koji ce mjeriti pritisak u povratnom vodu a prije filtera i da tako nadzirem zastopanost samog filtera da ga ne moram prije reda mjenjati...
No, kao sto sam i rekao. Naj prije da sastavimo traktor a onda cemo dodatke raditi kasnije
Ovaj K/T par ce me cekati, sve je dogovoreno, tu nema problema... Ako se ne snadjem drugdje, uzet cu njega. kazem, da ne moram ici u srbiju po zupcanike mjenjaca ne bih se ni raspitivao da li se i posto moze naci u Srbiji al kad vec idem, sto se ne bih usput skrenuo kod par ljudi koji rasturaju traktore i raspitao se. Ako ima dobro ako nema opet dobro...
Lezajeve sam vec rekao da Z&S ne idu kod mene vise ni u tanjuracu, meni su se pokazali katastrofalni. Najvise koristim FAG i jako povoljno ih mogu nabaviti u svim mogucim varijantama ovdje u HR, posto smo u sustavu PDV-a isplativije mi ih je kupovati u HR.