Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo, dokle se stiglo sa remontom?
Jedno pitanje. Hidraulika od 577 stari i novi tip je ista kao na kojim traktorima. Pošto sam video da ovde ima samo katalog na forumu za 558, 560 i 567 pa da li je ista ili je kod njega drugačija
Vecu glupost nisam procitao..da pumpa gecrkt kad ostane bez goriva..
Ipak tvoja stručnost nije za potcenjivanje da se ne lažemo.Spadaš među pronalazače jer si otkrio dugme na IMT traktoru koje daje ubrzanje prilikom rada a to nije šala a sada si nam po ko zna koji put dokazao da si izuzetno stručan...
Pa eno mi pumpe u dijelovima radi toga .
Svu ju je zbrusilo.
Stari dijelovi su kući doneseni .
Pogotovo imt glupi nije srećno riješio , plovak i uzimanje goriva .
A kad mi se javi neki koji nezna sam šarafa zaviti a kamo motor do šarafa raskopat i sklopiti da radi takav mi može primjedbu uvjek dati.
Mileni, koliko je ta pumpa stara sto je cjela sribana?? Nije mi se jednom zaledilo gorivo u rezervoaru a na moju zalost ostajao sam bez goriva x puta jer ne mi ne rae mjeraci ni na jednom traktoru. NIKAD problema zbog toga s pumpom a verglano je toliko da su se akumulatori praznili vise puta kad je bilo hitno da se traktor upali.
Problem je sto se toci u traktore sve i svasta, nas plavi dizel uopce nije bio "mastan" u pocetku posto uopce nije bio dizel nego nekakvi nusproizvod (plinsko ulje ili tako nekako su ga nazivali), cak je covjeku kad je kupio nov MF traktor tamo 2001/2002 da ne smije u njega tociti nas plavi dizel ako zeli garanciju na motor. Onda su se dogovorili da ce u gorivo sipati ulje za mjesavinu (dvotaktol) tako da gorivo ima bolje svojstvo podmazivanja.
Mislio sam da su to gluposti ali eto, 549 je imao 480 radnih sati kad je pumpa skdiana, bregasti prsten vise skoro nije imao bregove, s kombajna skidana pumpa, ista stvar se desila. Od onda tocim dvotaktol u gorivo, mirniji sam puno...
Kako smo usli u EU Plavi eurodizel je u punom smislu rijeci eurodizel i nema vise zezanja, nije suh kao prije i nema vise problema s pumpama.
Pa eno mi pumpe u dijelovima radi toga .
Svu ju je zbrusilo.
Stari dijelovi su kući doneseni .
Pogotovo imt glupi nije srećno riješio , plovak i uzimanje goriva .
A kad mi se javi neki koji nezna sam šarafa zaviti a kamo motor do šarafa raskopat i sklopiti da radi takav mi može primjedbu uvjek dati.
Samo ti sarafaj druze..samo sarafaj,sklapaj i rasklapaj..