mirmag
Član
A sto je corav?(traktor)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
juznije od dunava retko ko ima ispravnu el.instalaciju,a kamoli da je registrovan.mirmag je napisao(la):A sto je corav?(traktor)
zna se tezina moga posta...North ARMY je napisao(la):Ja imam
Sa ovim si sve rekao.... A instalacija.... pa zna se... i tu mi iz vojvodine punimo budžet(kome ne radi) a ovi iz "južnije od Dunava i Save" bolje da ne komentarišem!North ARMY je napisao(la):Jeb*tu serijsku proizvodnju od 3 komada...
KishRobert je napisao(la):juznije od dunava retko ko ima ispravnu el.instalaciju,a kamoli da je registrovan.mirmag je napisao(la):A sto je corav?(traktor)
Matić je napisao(la):Ja na svakoj mašini imam komplet ispravnu instalaciju.Dosta poslova se radi noću pa zašto da nastradam bez potrebe,ovako lepo popalim svetla i vidim se a ako je neko baš toliko blesav neka udari u mene.
jesu upravu ljudi kod nas ovamo retko ali retko ko ima instalaciju na traktorima.jedino u mom komsiluku ja lud pa na traktorima imam halogenke koje su papreno skupe 400din jedna! moj komsija na 558 nema nista ali nistaa ni jedna sijalica ni jedan sat na kontrolnoj tabli ma bukvalno nista kad ga vidim sa tim traktorom nocu dolazi sa njive oko 10h a ide putem ko duh znaci nista samo ga cujes i jos nema ni kocnice! ae da nema para nego covek onako srednje ma nemam reci jer su skoro svi takvi jedva u celom selu ako nakupis 10 rotacionih svetla.Rale 83 je napisao(la):Kod nas u nekim delovima atara mozes biti zadovoljan akose vratis sa kabinom na traktoru a ne sa signalizacijom. Atar Veliko Polja se 70% vozi kroz njive jer su putevi zatvoreni .