IMT

imam dve takve pumpe za 560 jedna je sa traktora a druga sa autobusa ima ramenicu za kaiš pa ako nekome treba......

Treba voditi racuna o smeru pumpe. U vecini slucajeva pumpe sa kamiona i autobusa vrte u kontra smeru od ove sa IMT traktora. :cao:

Nasao sam sliku najveceg IMT-a sa nekim podacima
34q4cxu.jpg

Ne znam, nikad ga nisam video uživo, samo na slici u prospektu iz 1986, to je ona knjižica sa svim proizvodima Imt.
Negde sam pročitao da ima u naftagasu takav traktor?

NIDŽA je napisao(la):
Treba voditi racuna o smeru pumpe. U vecini slucajeva pumpe sa kamiona i autobusa vrte u kontra smeru od ove sa IMT traktora. :cao:

ova je bila ok što se tiče smera samo sam je stavio a umesto remenice sam ubacio prednji deo od stare samo dva šrafa i to je to

Koliko znam da je i dan danas najjaci traktor u serijskoj proizvodnji u europi. Samo da se drzava nije raspala, bilo bi ih napravljeno i vise nego 3...

U to doba su ameri i australci vec imali traktore sa 700-800KS...

Bila je neka prica da su 2 traktora poslani u sloveniju na testiranje (valjda da ju cjelu preoru) a da je jedan ostao u tvornici ostavljen kao izlozak... Procitao ovdje na forumu da je netko u IMT-u pitao kud su zavrsili, i receno je da su sva tri osli u privatne ruke...

Prava je steta sto se ne zna gdje su danas ti traktori, pa makar samo jedan. Isli bi ga gledati kao ameri BIG BUD-a...

Da su serijski izbacivali novije modele koje su jos onda imali u steku ne bi propali.
Da pojasnim,ovi noviji imt-ejci kazu da su oni radjeni po modelima koji su projektovani jos pre 20g tipa spoljnja hidraulika,odvojena kabina i ostalo...bolje da su se skoncentrisali na tu proizvodnju nego na te mega masine.

ovaj gore 5270 nosi rabine diferencijale koliko vidim a rabin diferencijal je neizderiv to nose i neki lkt traktori

Kod Jove Sukura u Beceju sam vidio jednog pre dve godine bio je skoro kompletan imao je motor v12 mercedes sa dva turbo punjaca :cao:

Taj Jovo Sukur, to je neki svercer, zadruga, otpad... sta taj covjek radi?

E, da se nadje neka dobra dusa da uzme taj traktor i da ga sredi.

Da ga slucajno nisi uslikao?

danas sam odlepio iso gledao novog fergusona,po motoru sliva se ulje pitwam prodavca sta je ovo bog te mazo,kaze nezna nije radio samo ga nabacili iz fabrikena kamion pa na plac,zakovo bi usred njive na 1 radni sat,bruka kupujem kineza ili tafe

Nazad
Vrh