Sukur dobra duša ta mante se .To ti je otpad gde i ekser košta kao Svetog Petra kajgana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dovoljno je samo reci da su modeli 5200-5500 bili Powered by Mercedes-Benz.mtz82 je napisao(la):Decki kolko su ti 5270 mogli dozivi rc? Mi imamo 558 novi kupljen 79-e,generalka rađena 91-e na 12000 rs i motor je iso do 2009 bez otvaranja i jos bi isao ali je dost ulja gutao,sad je na njemu motor od tama 2001
Jesu li ti 5270 posle zavrsili kod Kice Corica?zorancile je napisao(la):U našoj zadruzi su imali imt 5270, 4-5 komada, sa Mercedes motorima, ni jedan motor nije radjen, samo su im crkavali diferencijali i menjači. Ti traktori su orali, tanjirali i spremali za setvu svu zadružnu zemlju (oko 3500kj 15 godina). To je mnogo sati...
Traktoristi koji su ih vozili, a kasnije prešli na nove traktore (John Deere, Fendt) tvrde da se Imt 5270 ne boji ni jednog novog! Jedino što nisu tako udobni i tihi kao novi strani traktori...
Da, ali je Famos pravio taj motor od 200ks po licenci, pa se to zvalo "Fapov motor".milanristicks je napisao(la):Zdravo svima igrom slucaja ja imam IMT katalog proizvoda iz 1979 godine gde pise da 5270 ima264.8 KS motor mercedes OM403. A 5200203KS motor mercedes OM400 varijanta 402.
mora i to,jer je masina 30 i kusur godina stara,a za popravku smo on,ja i 2 flase coca-cole,bez dodatnih majstora i kredita.gagi je napisao(la):taj kod Duje vise stoji ili ga slepaju po celim ritu