MONTOYA
Član
Iste su i na 540,542 i 549I ja sam hteo na 539 da nabudzim, Ozren iz Kukujevaca rece da ih nema tj. jaaako retko bude, vidi sa Djoletom iz Divosa.
Ima kod cigana u Vajskoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iste su i na 540,542 i 549I ja sam hteo na 539 da nabudzim, Ozren iz Kukujevaca rece da ih nema tj. jaaako retko bude, vidi sa Djoletom iz Divosa.
Hvala ti...Parkiraj traktor na dobru nizbrdicu, da svo ulje predje napred, ili ga ispusti. Odvij ona tri srafa sto drze plocu oko vretena i skini je. Onda uzmi onu zastitnu kapu sa navojem, i zavij je. Kada je zavijes povuci je napolje. Sa njom ce izaci caura sa semeringom i gumicom. Iscukaj stari semering i stavi novi, kao i gumicu, sve vrati kako je bilo, i to je to.
dal neko zna gde bi se mogle naci poluge na koje se kace radni prikljuci od 549
Милоше, ја сам такав проблем решио на следећи начин. Прво сам добро опрао водом и бензином. Када се осушило ставио сам "ХЕРМЕТИК", онако да се слива од горе између блока и кућишта развода у пар наврата. Херметик је и исте боје као блок мотора (сиве). Већ сам писао о овоме у некој од тема.
Evo za našeg člana ivana ,posebno snimka od kočenja .
I video .
Dobro koči nije loše malo ljevi kasnije uhvati morat cu malko ga poštelat.
Prike sta ti znaci stelmat?Kod mene tog ima koliko hoces. Oko 9 eura kosta. Komsiji smo zakrpili blok na 558, 3 tube potrosili, nanijeli debelo. Sezona zavrsena ni kap nije pustilo. Sto neko rece, moras stelmat masu kad se stvrdne. Nije ko ona govna "tecni metal" i slicno. Zadovoljan sam sto sam dosad vidio. Vjerujem da bi to na razvodu odradilo poso al bi radije raskopo sve i uradio ko covjek nego to meljo sem kad moras.